Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κέρκυρα: Δωρεά καρεκλών αιμοδοσίας από τον Ροταριανό Όμιλο “Καποδίστριας”

Τέσσερις υπερσύγχρονες καρέκλες κινητής μονάδας αιμοδοσίας, αξίας 10.000 ευρώ δώρισε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας ο Ροταριανός Όμιλος “Κέρκυρα – Καποδίστριας”.  

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Ομίλου Γιάννης Κοντός “η δωρεά αυτή αποτέλεσε τον ετήσιο στόχο του Ομίλου για το έτος 2023 – 2024, πράγμα που την καθιστά ιδιαίτερα σημαντική και ως προς τον Όμιλο, αλλά και ως προς την κοινωνία, λόγω της τεράστιας ωφέλειας των δωρουμένων αντικειμένων”. 

Η διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας Μαντώ Εγγλεζοπούλου, παραλαμβάνοντας το υλικό αυτό, ευχαρίστησε τον Ροταριανό Όμιλο «Κέρκυρα – Καποδίστριας» για “τη σημαντική αυτή πράξη, που εξυπηρετεί τις ανάγκες του Νοσοκομείου μας και ασφαλώς το δημόσιο συμφέρον και το αγαθό της υγείας”. 

Όπως αναφέρθηκε, για τη συγκέντρωση του απαιτούμενου ποσού, ο Όμιλος πραγματοποίησε σειρά δράσεων καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ενώ ταυτόχρονα υλοποίησε District Grants με τους Ροταριανούς Ομίλους Κέρκυρας, Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Κηφισιάς – Πολιτείας,  Αθήνα – Λυκαβηττός, Ιωαννίνων και Οίας – Σαντορίνης, τους οποίους και ευχαριστεί ιδιαίτερα, ενώ είχε και την αμέριστη συμπαράσταση της Ροταριανής Περιφέρειας Ελλάδος. 

Ο κ. Κοντός ευχαρίστησε με τη σειρά του την κ. Εγγλεζοπούλου και της εγγυήθηκε ότι “όπως και στο παρελθόν, έτσι και στο μέλλον ο Ροταριανός Όμιλος «Κέρκυρα – Καποδίστριας» θα βρίσκεται κοντά στο Νοσοκομείο και τις ανάγκες του για να το στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις.  Ιδιαίτερες ευχαριστίες πρέπει να αποδοθούν, τέλος, στον πρόεδρο του ετέρου Ροταριανού Ομίλου Κέρκυρας Δημήτρη Πιτσινίγκο και για τη βοήθεια που παρείχε ο Όμιλός του αλλά και για την παρουσία του στο ΓΝΚ, καθώς και στον Ταμία του Ομίλου Γιάννη Γαβαλά, ο οποίος ανέλαβε όλο το διαδικαστικό κομμάτι της δωρεάς”. 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More