Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καλά κρατούν οι διακοπές και τον Οκτώβριο

Η περίοδος των διακοπών φαίνεται ότι πλέον έχει επεκταθεί και δεν είναι λίγοι, όπως ομολογούν και τα νούμερα, -Έλληνες και ξένοι-που επιλέγουν να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα τον μήνα Οκτώβριο.

Ο Θέμης Μπάκας πρόεδρος του πανελλαδικού δικτύου «e-real estates» μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ3, «Περίμετρο» και όπως ανέφερε ακόμη και τον μήνα που διναύουμε ήδη, τα ποσοστά προκρατήσεων παραμένουν υψηλά.

«Τα ποσοστά προκρατήσεων είναι ακόμη υψηλά για το μήνα Οκτώβριο. Σκεφτείτε ότι έχουν περίπου στο 88% στην Πελοπόννησο και 97% στις Κυκλάδες. Γενικά ο μήνας Οκτώβριος διαθέτει οικονομικές λύσεις, έχουμε μειωμένες τιμές 605 σε σχέση με τους καλοκαιρινούς μήνες. Γενικά όμως ο κλάδος των βραχυχρόνιων μισθώσεων τη φετινή χρονιά, δείχνει ότι έχει πολύ έντονη δυναμική. Έχουμε πέντε φορές υψηλότερη ζήτηση σε σχέση με την προσφορά και γενικά όλους τους καλοκαιρινούς μήνες είχαμε ποσοστά πληρότητας και προκρατήσεων που άγγιξαν το 95% με 97%. Γενικά όπου υπάρχει προορισμός στις 2-2,5 ώρες, σε χιλιομετρική απόσταση, έχουμε έντονη δυναμική», όπως ανέφερε.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More