Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΚΚΕ: Στόχος να επιβληθεί στην Αττική που το ΚΚΕ είναι τρίτο κόμμα σιγή νεκροταφείου — Κανένα πρόστιμο δε θα μας εμποδίσει

«Φαίνεται ξεκάθαρα πια ότι στόχος είναι να επιβληθεί στην Αττική που το ΚΚΕ είναι τρίτο κόμμα σιγή νεκροταφείου. Την αποστολή αυτή ανέλαβε πρόθυμα το δίδυμο Πατούλη-Μπακογιάννη» υποστηρίζει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, σε ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά με το πρόστιμο που του επιβλήθηκε από την περιφερειακή αρχή Αττικής.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Με απόφαση της εκλεκτής της ΝΔ περιφερειακής αρχής Πατούλη στις 16.6 επιβάλλεται πρόστιμο 12.000 ευρώ στο ΚΚΕ ανασύροντας άρθρο νόμου που αφορά στην υπαίθρια διαφήμιση (!). Έψαξαν πολύ για να «στοιχειοθετήσουν» ένα τέτοιο πρόστιμο. Εάν είχαν ξοδέψει τον ίδιο χρόνο για τη λειτουργία του περιφερειακού συμβουλίου και την ανακούφιση του λαού της Αττικής από τα οξυμένα προβλήματα, δε θα ζούσαμε όλοι την κατάσταση που επικρατεί με τη μόλυνση και την ανεξέλεγκτη δράση επιχειρηματικών ομίλων στην Αττική.

» Η απόφαση της περιφερειακής αρχής είναι απόλυτα υποκριτική. Οι θιασωτές του αίσχους της χωματερής στη Φυλή και της καρκινογόνου καύσης, αυτοί που όταν οι οδηγοί εγκλωβίζονται με τις ώρες στο χιονιά και με την πρώτη νεροποντή αποδίδουν την κατάσταση στον «κακό μας τον καιρό», δεν πείθουν καμία και κανένα ότι οι προθέσεις τους είναι δήθεν «αγαθές».

» Πριν λίγες μέρες πρόστιμο για προεκλογικό υλικό (ανακοινώσεις) είχε επιβληθεί στο ΚΚΕ από το Δήμο Αθηναίων. Φαίνεται ξεκάθαρα πια ότι στόχος είναι να επιβληθεί στην Αττική που το ΚΚΕ είναι τρίτο κόμμα σιγή νεκροταφείου. Την αποστολή αυτή ανέλαβε πρόθυμα το δίδυμο Πατούλη-Μπακογιάννη, του οποίου ο λαός της Αττικής γνωρίζει τα έργα και τις ημέρες.

» Κανένα πρόστιμο δε θα μας εμποδίσει να προβάλλουμε τις θέσεις του ΚΚΕ σε κάθε γωνιά της Αττικής. Αντίθετα μας πεισμώνει στη μάχη που δίνουν καθημερινά μέλη και φίλοι του Κόμματος για να δυναμώσει ακόμα περισσότερο το ΚΚΕ στην Αττική και σε όλη τη χώρα».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More