Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κομοτηνή- Αντιδήμαρχος Ιωάννης Κυριαζής: Σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης όλων των σχολικών μονάδων

Την ικανοποίησή του από το έργο και τις δράσεις που φιλοξενούνται στη Δημοτική βιβλιοθήκη Κομοτηνής εξέφρασε ο Αντιδήμαρχος του τμήματος Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης, κ.Κυριαζής Ιωάννης.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στο www.ertnews.gr σημείωσε ότι στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που υλοποιεί το δίκτυο της Εθνικής βιβλιοθήκης Δικτύου ο προγραμματισμός τους ανανεώνεται και εμπλουτίζεται με νέες εκδηλώσεις. Θα ακολουθήσει αμέσως και ένα τριήμερο με το ΚΕΜΕΑ και με το ΚΔΑΠ του δήμου με τη μορφή Φεστιβάλ σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης.Οι παρουσιάσεις και οι συνεργασίες δεν θα λείψουν. Θα υπάρξει δε και νέος προγραμματισμός της νέας περιόδου. «Το έργο της Δημοτικής βιβλιοθήκης πραγματικά απογειώθηκε» .

Ερωτηθείς για τη συντήρηση όλων των σχολικών μονάδων σημείωσε ότι παρά την έλλειψη μεγάλων ποσών διατηρήθηκαν σε καλή κατάσταση σε υψηλό επίπεδο και συνεχίζεται η αναμόρφωση αύλειων χώρων πολλών σχολείων, αλλά και εργασιών Θερμομόνωσης της σχολικής μονάδας πολλών σχολικών κτιρίων.

Τέλος, στόχος για τη νέα σχολική χρονιά είναι η λειτουργία του καλλιτεχνικού σχολείου στο Νέο Σιδηροχώρι, η λειτουργία του οποίου θα συνοδευτεί στο πρώην Γυμνάσιο και θα είναι το πρώτο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο της Ροδόπης εκτός πόλης με την αντί-δημαρχεία του τμήματος Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης να συμβάλει με την κατάλληλη διαμόρφωση του χώρου. Μαρία Νικολάου

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More