Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κομοτηνή: Η Χριστουγεννιάτικη αγορά πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους

Η Χριστουγεννιάτικη αγορά της Κομοτηνής προσέλκυσε επισκέπτες από όλη τη Θράκη και τη γειτονική Bουλγαρία. Όπως δήλωσαν σήμερα 26-12-2022 στο www.ertnews.gr, άνθρωποι που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο χώρο, ο ευνοϊκός καιρός έδωσε την ευκαιρία να επισκεφτούν το παραμυθένιο πάρκο εκατοντάδες επισκέπτες από τη Θράκη και τη Βουλγαρία.

Να «ακούσουν» τις ιστορίες των «ξωτικών» και να γνωρίσουν κάποιες από τις δημιουργίες της πόλης. Οι γνωστές ιστορίες του Πινόκιο προσέλκυσαν τους μικρούς φίλους και ο εορταστικός διάκοσμος της κεντρικής πλατείας τους μεγάλους.

Έτσι, η κίνηση δεν έλειψε από μια ήσυχη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων. «Είναι ευχάριστο το κλίμα» είπαν προσθέτοντας ότι: « Καθημερινά περνά πολύς κόσμος» σπεύδοντας να προσθέσουν ότι και οι ντόπιοι στήριξαν κι ενίσχυσαν την πρώτη χρονιά λειτουργίας του.

Όσον αφορά στον απολογισμό όσων εργάστηκαν στα καταστήματα αναψυχής και εστίασης; «Δεν είχε πάρα πολύ κίνηση» υποστήριξαν, μικρή η διαφορά σε σχέση με την περσινή χρονιά. Αρκετοί έφυγαν εκτός πόλης στους γειτονικούς οικισμούς, ελάχιστοι επέλεξαν να ταξιδέψουν σε μακρινούς εορταστικούς δημοφιλείς προορισμούς και οι περισσότεροι βρέθηκαν να απολαμβάνουν τη ζεστασιά και την οικογενειακή ατμόσφαιρα των mini διακοπών εντός πόλης, όπως παραδοσιακά συμβαίνει στη Θράκη.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More