Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κομοτηνή: Χριστουγεννιάτικες εορταστικές στιγμές στην εργασία

Όσο οι τυχεροί απολάμβαναν εορταστικές στιγμές χαλάρωσης κοντά σε συγγενείς, φίλους, παρέα με αγαπημένα πρόσωπα εκείνοι βρέθηκαν στα πόστα τους κι εργάστηκαν κανονικά.

Τελείωσαν το οκτάωρο, που αρκετά συχνά βρέθηκαν, τη χρονιά που φεύγει, να το ξεπερνούν και μετά αντάμωσαν με τους δικούς τους απολαμβάνοντας τα πιάτα των ημερών. «Καλύτερα» απαντούν στο ερώτημα: «Πώς ήταν σήμερα;» έχοντας προηγηθεί και η χθεσινή πρώτη ημέρα των Χριστουγέννων. Παρατηρώντας κίνηση στους δρόμους και την προσέλευση των πελατών.

Η περιορισμένη κίνηση δεν κουράζει, το ρεπό, που τους περιμένει και το καλύτερο- μερικές φορές – μεροκάματο ως ανταμοιβή, ίσως, να “απαλύνει” κάπως την έξοδο μακριά από το σπίτι «τέτοιες μέρες».

«Μια καλή χρονιά που είχε τα πάνω και τα κάτω της» έτσι περιγράφουν τη χρονιά που φεύγει, λίγες μέρες πριν καλωσορίσουν το νέο έτος. Κάνοντας τον απολογισμό της παρατηρούν πρώτον τις αλλαγές στην συμπεριφορά του κόσμου τους, «εξακολουθούν να αγοράζουν αυτά που έχουν ανάγκη» λένε προσθέτοντας ότι βλέπουν τις αυξήσεις στα προϊόντα και τη στασιμότητα στις απολαβές τους.

Όσον αφορά στις προσδοκίες τους από τη νέα χρονιά; Εδώ κοντοστέκονται λίγο εξυπηρετώντας, άλλοτε πελάτες και άλλοτε «ζυγίζοντας» τις σκέψεις μέσα τους και μιλώντας για «υγεία» κι «εργασία», ευχές πολύτιμες, που “στέκονται γλυκά” στα χείλη όλων επιστρέφοντας στα «εορταστικά τους καθήκοντα».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More