Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κομοτηνή: Κινέζικα χριστουγεννιάτικα στολίδια κατακλύζουν την αγορά

«Έχει χάσει τη «μάχη» το καλό ελληνικό χριστουγεννιάτικο στολίδι» ή «σχεδόν την έχει χάσει», από τα φθηνότερα κινέζικα που κατακλύζουν την αγορά της Κομοτηνής. Το παραπάνω υποστηρίζουν οι ασχολούμενοι στο χώρο σημειώνοντας ότι ο ανταγωνισμός τις μέρες αυτές είναι μεγάλος, οι χώροι πώλησης πολλοί με επιχειρήσεις ντόπιων, αλλά και …κινέζικα καταστήματα.

«Άλλωστε», όπως δηλώνουν, «είναι ελάχιστα τα ελληνικά που πωλούνται με την ποιότητά τους σαφώς καλύτερη».

Ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος στο επίκεντρο πολλών. Γραφεία, χώροι εργασίας, καταστήματα, αλλά και σπίτια έχουν βάλει τα γιορτινά τους με την κίνηση στους χώρους πώλησης αυτών των ειδών να χαρακτηρίζεται «ικανοποιητική».

Μιλώντας στο ertnews.gr σημειώνουν ότι υπάρχει διάθεση από αγοραστές όλων των ηλικιών. Όσον αφορά στην κίνηση που σημειώνεται; Όπως λένε: «Είναι στα ίδια επίπεδα με τα περσινά» και σημειώνουν ότι «ο κόσμος σπεύδει να αγοράσει τα πιο φθηνά».
Έτσι, με δυσκολία δίνουν πενήντα ευρώ για να αγοράσουν κάτι, οι περισσότεροι σταματούν στα 20 και 25 ευρώ αγοράζοντας μπάλες, άγιους βασιλίδες, δένδρα, γκι και λαμπάκια που αναβοσβήνουν.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More