Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κομοτηνή: Οι εορτασμοί για την 25η Μαρτίου 1821

Η επίσημη έπαρση της Σημαίας στο χώρο του Ηρώου της πόλης θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 25 Μαρτίου στις 08:00π.μ. Στις 10:30 θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση, στο Ηρώο της Πόλης, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα .

Η παρέλαση των πολιτιστικών – αθλητικών οργανώσεων, της φοιτητικής και μαθητικής νεολαίας, των σωμάτων Ελλήνων προσκόπων και Ελληνίδων οδηγών, των ενόπλων δυνάμεων, της ελληνικής αστυνομίας κ.λ.π. θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 το μεσημέρι στη Λεωφόρο Δημοκρατίας και την οδό Ορφέως. Ήπειρος και Ίασμος

Μαζί Θα παρελάσουν όλοι μαζί στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ν. Ροδόπης, ο Ιππικός όμιλος Κομοτηνής – Ξάνθης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου. Με αφορμή τα 40 χρόνια λειτουργίας του συλλόγου, ο κόσμος που θα παραβρεθεί στην παρέλαση στον ‘Ιασμο θα έχει την ευκαιρία για πρώτη φορά να απολαύσει έφιππους αλλά και τον σύλλογο Ηπειρωτών, καθώς μεγάλο μέρος των κατοίκων έλκουν την καταγωγή τους από την Ήπειρο.

Το πρόβλημα της Φιλαρμονικής

Απουσία της Δημοτικής Αρχής «Η απουσία της Δημοτικής Αρχής εδώ και χρόνια, σταμάτησε τη λειτουργία της Φιλαρμονικής του Δήμου μας τους τελευταίους οκτώ μήνες εντελώς αναίτια.» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρώην δήμαρχος Ιάσμου Κυριάκος Αμούτζας. Παράλληλα, απευθύνει κάλεσμα στα μέλη της Φιλαρμονικής «να αναθεωρήσουν και να πλαισιώσουν πολύ σημαντικά γεγονότα όπως ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου και κατόπιν η Περιφορά και η Ανάσταση του Κυρίου».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More