Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λέσβος: 23ο Φεστιβάλ Γυναικών Ερεσού απο 10 έως 20 Σεπτεμβρίου – Πάνω από 1000 συμμετοχές

Το μεγαλύτερο και το παλαιότερο Φεστιβάλ Γυναικών στην Ευρώπη, διοργανώνεται κάθε Σεπτέμβρη στην Ερεσό της Λέσβου. «Φέτος θα πραγματοποιηθεί το 23ο φεστιβάλ και θα διεξαχθεί από 10-20 Σεπτεμβρίου», όπως είπε στην ΕΡΤ Αιγαίου, η διοργανώτρια τουριστική πράκτορας κα. Ιωάννα Σάββα.

Το Φεστιβάλ αποτελεί ισχυρό οικονομικό πόρο για την ευρύτερη περιοχή καθώς γυναίκες απ’ όλο τον κόσμο συνδυάζουν πολυήμερες διακοπές όχι μόνο στο χρονικό όριο του Φεστιβάλ αλλά για όλο το Σεπτέμβρη «Ήδη άρχισαν να έρχονται οι γυναίκες που θα συμμετέχουν στο Φεστιβάλ, μέχρι τώρα έχουμε πάνω από 1000 συμμετοχές, ενώ πολύ μεγάλη είναι φέτος η προσέλευση γυναικών από την Αμερική που λόγω του μεγάλου ταξιδιού θα παραμείνουν όλο το Σεπτέμβριο», συμπλήρωσε η κα. Σάββα.

Η Ερεσός αποτελεί αγαπημένο προορισμό τόσο για τους μαθητές και τους φοιτητές όσο και για τις οικογένειες με παιδιά, για όλο τον Ιούλιο και τον Αυγουστο, ενώ το Σεπτέμβρη η τουριστική σεζόν παρατείνεται με το Φεστιβάλ Γυναικών, που ενδείκνυται για όλα τα βαλάντια.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More