Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λακωνία: Πανγυθεατικός και ΠΑΣ Σπάρτης στον τελικό κυπέλλου

Ο Πανγυθεατικός και ο ΠΑΣ Σπάρτης θα διεκδικήσουν το Κύπελλο Ερασιτεχνικών Ομάδων της ΕΠΣ Λακωνίας για την περίοδο 2023-24.

Στους δεύτερους ημιτελικούς που πραγματοποιήθηκαν, οι σύλλογοι του Γυθείου και της Σπάρτης τσέκαραν τις προκρίσεις για τον μεγάλο τελικό.

Ο Πανγυθεατικός επικράτησε εντός έδρας του Ήφαιστου Βρονταμά με 4-1 και με συνολικό σκορ 8-2 (4-1 για τους Γυθειάτες το πρώτο ματς) πήρε άνετα το εισιτήριο για το ματς που θα κρίνει τον δεύτερο – τη  τάξει – λακωνικό  τίτλο.

Στον άλλο ημιτελικό που διεξήχθη στο γήπεδο του Αγ. Ιωάννη, ο ΠΑΣ Σπάρτης υποδέχτηκε τον Μολαϊκό στη ρεβάνς του 0-1 με το οποίο είχαν επικρατήσει οι Σπαρτιάτες στους Μολάους. Μετά από μία συναρπαστική αναμέτρηση με διακυμάνσεις στο σκορ, ΠΑΣ και Μολαϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2.

Η επιτυχία πανηγυρίστηκε έξαλλα από παίκτες και παράγοντες της ομάδας, καθώς ο ΠΑΣ Σπάρτης θα βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του ως φιναλίστ στο Κύπελλο, μετά από τρία χρόνια ζωής στο λακωνικό ποδόσφαιρο.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων πρόκειται να διεξαχθεί εντός του Απριλίου στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ στον Άγιο Ιωάννη Σπάρτης, σε ημερομηνία που αναμένεται να ανακοινωθεί προσεχώς.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More