Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μάρτιν Οντεγκάαρντ: «Δεν με άφηναν να εξελιχθώ στη Ρεάλ»

Ο 24χρονος Νορβηγός επιθετικός μέσος της Άρσεναλ, Μάρτιν Οντεγκάαρντ, ο οποίος αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παίκτες στην εξαιρετική πορεία των «Κανονιέρηδων» στο πρωτάθλημα Αγγλίας μέχρι στιγμής, μίλησε για την περίοδο που βρέθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης, από το 2015, που ήταν 16 χρονών μέχρι και το 2021.

Μίλησε για τους πρώην συμπαίκτες του, για τον χρόνο που πέρασε στην δεύτερη ομάδα της Ρεάλ (Real Madrid Castilla), αλλά και για το πως η ομάδα τον «κράτησε πίσω» σαν παίκτη, ενώ ο ίδιος δήλωσε πως σε κάποια στιγμή είχε χάσει αυτό που χρειαζόταν να έχει για να είναι ποδοσφαιριστής.

Μιλώντας στο The Players’ Tribune, ο Νορβηγός δήλωσε:

«Όλοι οι συμπαίκτες μου ήταν καλοί. Αυτοί που μιλούσαν Αγγλικά, ο Κρος, ο Μόντριτς και ο Ρονάλντο με «πρόσεχαν» στην αρχή. Μου έδιναν πολλές συμβουλές και με έχουν βοηθήσει πολύ.

Αλλά κανείς τους δεν ανησυχούσε ότι θα του έπαιρνε την θέση ένας 16χρονος ποδοσφαιριστής από την Νορβηγία. Με έβαζαν να παίζω με την Β’ ομάδα, αλλά δεν μπόρεσα να βρω χημεία με τους παίκτες γιατί δεν έκανα προπόνηση μαζί τους. Για την πρώτη ομάδα ήμουν απλά ένα παιδί το οποίο ερχόταν για προπόνηση. Δεν έπαιζα σε παιχνίδια.

Σταμάτησα να παίζω με αυτό το «κάτι» που χρειαζόμουν για να είμαι ποδοσφαιριστής. Ανησυχούσα συνεχώς μήπως κάνω κάποιο λάθος από το να παίζω το παιχνίδι μου. Αμέσως όταν οι εμφανίσεις μου δεν ήταν καλές, τα ΜΜΕ άρχισαν να λένε ότι δεν άξιζα ως παίκτης. Ίσως αν ήμουν Ισπανός, η Ρεάλ να μου είχε δώσει περισσότερο χρόνο να εξελιχθώ. Αλλά τους ευχαριστώ θερμά γιατί με έμαθαν να είμαι σκληρός και να αντιμετωπίζω την όποια δυσκολία. Είναι μέρος του ποιος είμαι σήμερα και σαν άνθρωπος και σαν ποδοσφαιριστής».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More