Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μαρίνα Σάττι στην ΕΡΤ: Έχασα τον αυθορμητισμό μου με την επιτυχία – Συνάντησα πρώτη φορά την αδερφή μου όταν ήταν επτά ετών

«Φέτος είπα ότι είμαι τραγουδίστρια», ανέφερε η τραγουδίστρια Μαρίνα Σάττι μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» και τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο, αναφερόμενη στην πορεία της στη μουσική.

 «Είμαι συγκεντρωτική, στην αρχή τα έκανα όλα μόνη μου» ανέφερε ακόμη, σχετικά με το τι σκεφτόταν πρίν ασχοληθεί με την μουσική.

Μιλώντας για τους γονείς της, είπε έκανε γνωστό: «Ο μπαμπάς μου ήταν ο πρώτος μαύρος που αντίκρισε η γιαγιά μου».

«Τα καλοκαίρια πήγαινα στο Σουδάν, έχω μια αδερφή εκεί 15 ετών» έκανε γνωστό ακόμη. Ενώ πρόσθεσε: «Εγώ πήγαινα τα καλοκαίρια στο Σουδάν. Η οικογένεια εκεί με δέχτηκε ακόμα πιο θερμά από ότι στην Ελλάδα. Η κουλτούρα του Σουδάν ήταν η κανονικότητά μου. Ο μπαμπάς μου μένει και τώρα στο Σουδάν απλά αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αίγυπτο λόγω αυτών που γίνονται στο Σουδάν. Ο μπαμπάς μου, η νέα του γυναίκα και η αδελφούλα μου είναι εκεί. Με την αδελφή μου συναντηθήκαμε πρώτη φορά όταν ήταν 7 ετών, ήταν πολύ ενθουσιασμένη μαζί μου. Είναι πολύ έξυπνη και ταλαντούχα, μιλάει πολλές γλώσσες».

«Όταν τελείωσα το γυμνάσιο χώρισαν οι γονείς μου, ήρθα Αθήνα για να γίνω ηθοποιός» είπε για τις σπουδές της και τα τελευταία χρόνια στο σχολείο.

«Στην Αμερική δούλεψα ως τραγουδίστρια σε ελληνικό εστιατόριο, κερνούσα γιουβαρλάκια τους συγκατοίκους μου» είπε εξιστορώντας στιγμές από την εμπειρία της στις ΗΠΑ.

Μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το πώς οδηγήθηκε στο να αναρτά το υλικό της στο διαδίκτυο.

Για το πώς γράφτηκε το κομμάτι που την έκανε γνωστή, είπε χαρακτηριστικά: «Έπαιρνα τηλέφωνο ως … συνεργάτης μου».

«Δεν είχαμε πάρει άδεια για το βίντεοκλιπ της ”Μάντισσας”» παραδέχτηκε, ενώ μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία που την έκανε αρχικά γνωστή στο ευρύ κοινό. «Με άγχωσε η επιτυχία, έδειχνα μόνο πόσο ευάλωτη είμαι» είπε ακόμη.

«Έχασα τον αυθορμητισμό μου με την επιτυχία» παραδέχτηκε, για τη φήμη που έχει αποκτήσει μετά από τις επιτυχίες της.

Είπε, συγκεκριμένα: «Δεν ήμουν καθόλου έτοιμη για κανένα πράγμα που φέρνει η επιτυχία. Για μένα ακόμα δεν έχει αλλάξει κάτι από αυτό που κάνω. Τα όποια σχόλια στο Youtube μπορεί και να μην μπαίνεις για να τα βλέπεις. Στην αρχή έμπαινα αλλά τώρα καθόλου. Με επηρέαζαν φουλ τα λιγότερα καλά. Τα καλά, όχι. Άμα τα έπαιρνα και τα καλά… καλά θα ήταν! Άμα κολλούσα και στα καλά μπορεί και να ήταν πιο καλά.

Τα πράγματα τα θέλουν χρόνο. Τα πράγματα δεν καθορίζονται από μία επιλογή, από μία κίνηση, από μία κουβέντα, από ένα τραγούδι, από μια παραγωγή, από μία συνέντευξη, από μία φωτογράφιση. Είναι ένα παζλ πολλών κομματιών που συντίθεται κάποια στιγμή. Όλο αυτό το πράγμα που κάνουμε είναι, κατά κάποιον τρόπο, μια σχέση με τον κόσμο. Εμένα μου έχει πάρε πέντε χρόνια για να είμαι άνετη και να τα λέμε τώρα, έτσι είμαι και στη ζωή μου»

«Είναι κανείς που θέλει να βγει νυχτιάτικα να γουστάρει και να δει εμένα;;» αναρωτήθηκε.

«Δεν είμαι σε εταιρία, πλέον δεν σε παίρνει κάποιος και σε ”φτιάχνει”» ανέφερε.

Πηγή: ΕΡΤ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More