Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μαριάννα Τουμασάτου στην ΕΡΤ: Η ψυχοθεραπεία με βοήθησε στα πάντα – Όσα έκανε και δε θα ήθελε να κάνει η κόρη της

Για τα παιδικά της χρόνια, τις επαγγελματικές της συνεργασίες και τη ψυχοθεραπεία αναφέρθηκε η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου στην ΕΡΤ και την εκπομπή «ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4».

Για τα παιδικά της χρόνια ανέφερε: «Δεν ήμουν ένα παιδί με δύσκολη εφηβεία αλλά ήμουν ένα παιδί που όλο κάτι έκανα. Όχι όμως αγριευτικά πράγματα μέχρι την προεφηβεία. Εκεί στην εφηβεία λίγο και μετά έχω κάνει αγριάδες που δεν θα ήθελα το παιδί μου να τις κάνει».

Ενώ πρόσθεσε: «Είχαμε πάει παρέα μεγάλη Θεσσαλονίκη – Κασσάνδρα όλο το αντίθετο ρεύμα με το αυτοκίνητο ως αστείο. Ήμασταν στα 18 και μας φαινόταν πάρα πολύ αστείο. Τώρα που το σκέφτομαι, θέλω να πέσω να πεθάνω μόνη μου εδώ που κάθομαι. Έχω κάνει, επίσης, πολλά τατουάζ.. Όταν ο μπαμπάς μου είδε το πρώτο, μου είπε ”αυτό βγαίνει;” και του λέω ”βγαίνει” και μου λέει ”πώς βγαίνει;” και του απάντησα με laser και μου είπε ”άρα δεν βγαίνει”».

Η γνωστή ηθοποιός τόνισε για τις διακρίσεις μεταξύ της μητέρας και του πατέρα: «Η κοινωνία βάζει πιο πολλά όρια στις γυναίκες και στις μητέρες ακόμα πιο πάνω. Εδώ πέρα λένε, ”άμα κάνεις παιδί παιδί να κάτσεις σπίτι σου”. Γιατί ρε μεγάλε να κάτσω σπίτι μου; Για να μεγαλώσεις το παιδί σου. Γιατί μοναχή μου το έκανα; Γιατί να το μεγαλώσω μόνη μου; Ότι τι; Για αυτό παλιά είχαν αποστάσεις οι μπαμπάδες με τα παιδιά τους. Γιατί ο μπαμπάς ήταν αυτός που φέρνει τα λεφτά στο σπίτι και δουλεύει και η μαμά τρέχει για τα υπόλοιπα και κάνει άλλο κουπί. Όχι μαζί στο κουπί και στο έξω και στο μέσα».

Για τη ψυχοθεραπεία και κατά πόσο τη βοήθησε δήλωσε: «Όλα τα βοήθησε η ψυχοθεραπεία γιατί βοήθησε εμένα. Όταν ο άνθρωπος εξελίσσεται μέσα του και προχωράει αυτό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.. Συσσώρευα πράγματα.. το έκανα βουνό μέσα μου και έσκαγα μετά».

Για τις επαγγελματικές της συνεργασίες επισήμανε: «Το κλίμα φτιάχνεται επί σκηνής, εάν με τον άλλον δεν περνάω καλά θα το περάσουμε γρήγορα, επί σκηνής θα είμαι απόλυτα συνεπής με ό,τι χρειάζεται… Εάν κάτι δεν μου αρέσει στη διαδρομή της δουλειάς είμαι ξεκάθαρη με τον άνθρωπο που δεν εκτιμώ. Το συμπαθώ μπορεί να γίνει πιο εύκολα ενώ το εκτιμώ όχι.. Μου έχει τύχει να μην με εκτιμούν σε δουλειά για λόγους που έχω καταλάβει».

Αναφερόμενη στο διαχωρισμό ανάμεσα στη τηλεόραση και στο θέατρο τόνισε: «Είμαι και τηλεοπτική ηθοποιός. Εμένα αυτοί οι διαχωρισμοί μου φαίνονται λίγο αστείοι. Την έχω βιώσει βέβαια γιατί λένε ”είναι θεατρικός ηθοποιός”, τον έχουν πάρει στην τηλεόραση; Μήπως δεν τον έχουν πάρει στην τηλεόραση και είναι μόνο θεατρικός;».

«Επέλεξα να είμαι στην τηλεόραση και εκείνη με επέλεξε και με κρατάει πολλά χρόνια… Μου αρέσει πολύ που κάνω κωμωδία, μόνο κατουρημένες ποδιές δεν φίλησα για να κάνω κωμωδία» πρόσθεσε χαριτολογώντας.

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη της Μαριάννας Τουμασάτου στην ΕΡΤ και το ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4:

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More