Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Μαλτέζος: “Κακό για την κοινωνία η ανεξέλεγκτη δύναμη της ΝΔ”

Με στόχο την αποτροπή της ανεξέλεγκτης ισχύος του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ συνεχίζεται η μάχη για τον ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, σύμφωνα με τις πρώτες δηλώσεις στην ΕΡΤ Ορεστιάδας του πρώτου σε σταυρούς προτίμησης υποψηφίου βουλευτή Μενέλαου Μαλτέζου, ο οποίος πρόκειται να ορκιστεί την ερχόμενη Κυριακή.

Μπορεί να πέσαμε αλλά δεν τραυματισθήκαμε θανάσιμα“, τόνισε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας οτι “ανασυντάσσουμε τις δυνάμεις μας , τινάζουμε τα γόνατα και προχωράμε να δώσουμε τη μάχη της 25ης Ιούνη,  ώστε να ανακοπεί η ανεξέλεγκτη δύναμη της ΝΔ κάτι που θα είναι κακό για την κοινωνία και τη δημοκρατία“.

Ο κ Μαλτέζος  σχολιάζοντας τις εξελίξεις ανέφερε ότι «θα δούμε με ψυχραιμία στο ΣΥΡΙΖΑ  τι έφταιξε και γιατί οι πολίτες μας αντιμετώπισαν με αυτό τον τρόπο».

Ο ίδιος ευχαρίστησε τόσο όσους τον επέλεξαν να εκπροσωπήσει το νομό στο Κοινοβούλιο, όσους στήριξαν το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τους συνυποψηφίους του δηλώνοντας ότι οι ευθύνες είναι πάρα πολλές και ότι θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του αν και το γενικότερο αποτέλεσμα δεν άφησε καθόλου περιθώρια να χαρεί την προσωπική του επιτυχία.

Μενέλαος Μαλτέζος (Βουλευτής Έβρου ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ)

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More