Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νάναλι: «Δεν δίνω… δεκάρα τι λένε για μένα»

 

Ο 32χρονος γκαρντ της Παρτίζαν, ήταν εκ των κορυφαίων στην επικράτηση απέναντι στην Αναντολού Εφές και στις δηλώσεις του ήταν φανερά εκνευρισμένος, ενώ είπε τα πράγματα… έξω από τα δόντια.

Ο Τζέιμς Νάναλι, παραχώρησε δηλώσεις μετά την επικράτηση της Παρτίζαν απέναντι στην Αναντολού Εφές και ήταν έντονα συναισθηματικά φορτισμένος. Ο Αμερικανός γκαρντ, σημείωσε 18 πόντους, βάζοντας και ένα καθοριστικό τρίποντο στο φινάλε του αγώνα που ουσιαστικά έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Ο 32χρονος περιφερειακός ανέφερε χαρακτηριστικά πως δεν δίνει… δεκάρα τι λέει ο κόσμος για αυτόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νάναλι:

«Ήταν μια μεγάλη νίκη για μας και την ψυχολογία μας. Ελπίζω ότι αυτή η νίκη μπορεί να βοηθήσει την ενέργεια και την αυτοπεποίθηση όλων και να πάνε τα πράγματα στη σωστή κατεύθυνση» είπε αρχικά και συνέχισε απαντώντας για όσους τον έχουν επικρίνει για τις εμφανίσεις του στην Παρτιζάν.

Είπα πριν το παιχνίδι ότι είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου. Όλοι χάνουν σουτ αλλά εγώ θα συνεχίσω να κάνω αυτό που ξέρω. Το μπάσκετ είναι διασκέδαση, δεν υπάρχει πίεση. Δε δίνω… δεκάρα τι λένε μένα. Ξέρω ποιος είμαι και τι μπορώ να κάνω στο γήπεδο».//

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More