Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νικ. Μπίστης: Το κλίμα αλλάζει μέρα με τη μέρα

Στο Εργατικό Κέντρο αντί για την πλατεία της Ανουντσιάτα πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ χθες το βράδυ λόγω των άστατων καιρικών συνθηκών, ενώ την τελευταία στιγμή ο κεντρικός ομιλητής Γιώργος Βασιλειάδης αντικαταστάθηκε, λόγω της ανάγκης παρουσίας του στην εκδήλωση του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, με τον πρώην υπουργό Νίκο Μπίστη.

Στην γεμάτη αίθουσα από στελέχη του κόμματος, παρουσία των 5 υποψηφίων βουλευτών Κέρκυρας, ο κ. Μπίστης έκανε εκτενή αναφορά στον τρόπο με τον οποίο τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να δουλέψουν στον προεκλογικό αγώνα τα λίγα 24ωρα που απομένουν μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες, υποστηρίζοντας ότι το κλίμα αλλάζει μέρα με την ημέρα και πως ακόμα και παραδοσιακοί ψηφοφόροι της συντηρητικής παράταξης δεν θέλουν να ψηφίσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο συντονιστής της Νομαρχιακής παρουσίασε τους πέντε υποψηφίους οι οποίοι και απηύθυναν έναν σύντομο χαιρετισμό, ενώ ακολούθησε μία διευρυμένη συνεδρίαση της Νομαρχιακής με το ψηφοδέλτιο, όπου και συζητήθηκαν ζητήματα του προεκλογικού αγώνα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More