Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νιντεράουερ: «Είμαστε πολύ ταλαντούχοι για να έχουμε αυτή την κατάταξη»

 

Ο πρόεδρος της Βενέτσια, παραχώρησε δηλώσεις και ανέφερε ότι ο προπονητής, Ιβάν Γιάβορτσιτς, απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, καθώς ο σύλλογος δεν είχε την επιθυμητή θέση στον πίνακα της βαθμολογίας.

Ο Ντάνκαν Νιντεράουερ παραχώρησε δηλώσεις και αποκάλυψε πως είναι υπέρ της απομάκρυνσης του Γιάβορτσιτς από την τεχνική ηγεσία της Βενέτσια. Ο ισχυρός άνδρας των Ιταλών ανέφερε ότι το σύνολο είναι πολύ ποιοτικό και ταλαντούχο για να βρίσκεται σε αυτή τη θέση της βαθμολογίας. Η ιταλική ομάδα αγωνίζεται στη Serie B και αυτή τη στιγμή είναι στην 18η θέση με μόλις 9 βαθμούς στις 11 πρώτες αγωνιστικές.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νιντεράουερ:

«Σήμερα πήραμε την απόφαση να απαλλάξουμε τον προπονητή μας από τη θέση του. Ήταν μια δύσκολη απόφαση, αλλά αισθανθήκαμε ότι έπρεπε να την πάρουμε. Η ομάδα που έχουμε φτιάξει είναι πολύ ταλαντούχα για να βρίσκεται στη θέση που κατέχει αυτή τη στιγμή στη βαθμολογία και θέλαμε να δώσουμε χρόνο για να διορθώσουμε την πορεία. 

Πιστεύω ότι οι ελλείψεις μας έγκεινται στη διαχείριση ταλέντων και στη λειτουργία συστημάτων, που δεν έχουν καταφέρει να αξιοποιήσουν τα δυνατά μας σημεία. Με το ποιοτικό γκρουπ που έχουμε, είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να βελτιώσουμε δραματικά τα αποτελέσματά μας. Ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε τον νέο προπονητή τις επόμενες ημέρες».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More