Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το μήνυμα του ΠΑΣ Γιάννινα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού (ΦΩΤΟ)

 

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ των Ηπεριωτών έστειλε το δικό της… ξεχωριστό μήνυμα ευαισθητοποίησης προς όλες τις γυναίκες με το μότο “Save the women not the boobs”.

Με μια ιδιαίτερη φωτογράφιση, η αρχηγός της ομάδας Ντίνα Σαρηγιαννίδου και οι συμπαίκτριες της, Άσπα Καλαμπάκου και Μαρίνα Εγουόντο, στέλνουν προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα ότι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση βοηθούν στο να αποφύγουν καταστάσεις που μπορεί να βλάψουν την υγεία τους.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

Ο Οκτώβριος έχει θεσμοθετηθεί ως μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, στο πλαίσιο παγκόσμιας προσπάθειας, με στόχο την καταπολέμηση της ασθένειας.

Με αφορμή τη σπουδαία αυτή καμπάνια ενημέρωσης, η Γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα δίνει ηχηρό και ξεχωριστό μήνυμα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, μέσα από μια διαφορετική φωτογράφιση των αθλητριών του.

Η αρχηγός Ντίνα Σαρηγιαννίδου, η Άσπα Καλαμπάκου και η Marina Ewodo, άφησαν για λίγο την μπάλα του μπάσκετ, φόρεσαν γάντια του μποξ και μια κορδέλα στο στήθος τους με το moto “Save the woman not the boobs”, στέλνουν προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα ότι πάνω απ’ όλα προέχει η υγεία και η ζωή των γυναικών, κάτι που επιτυγχάνεται με την πρόληψη, για την έγκαιρη διάγνωση.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More