Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ντόναλντ Τραμπ: Δηλώνει αθώος ενώπιον του δικαστή – 34 οι κατηγορίες για κακούργημα

Αθώος δηλώνει ο Ντόναλντ Τραμπ που συνελήφθη και βρίσκεται στο δικαστήριο του Μανχάταν. Οι κατηγορίες που του απαγγέλονται για την υπόθεση της Στόρμι Ντάνιελς φτάνουν τις 34

Ο πρώην πρόεδρος χαρακτήρισε «σουρεαλιστικό» το γεγονός ότι πρέπει να εμφανιστεί ενώπιον του δικαστή Χουάν Μέρτσαν.

Δείτε LIVE:

Η πρώτη αντίδραση του Τραμπ – «Ουάου, πρόκειται να με συλλάβουν»

«Κατευθυνόμενος προς το Κάτω Μανχάταν, το δικαστήριο. Μοιάζει τόσο ΣΟΥΡΕΑΛ – ΟΥΑΟΥ, θα με συλλάβουν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό συμβαίνει στην Αμερική», ανέφερε χαρακτηριστικά στο δικό του μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, κατευθυνόμενος προς την εισαγγελία.

Τα επόμενα βήματα στη δικαστική διερεύνηση μετά την παραπομπή του

Τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής του φέρεται να περνάει ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος παρά το γεγονός ότι θα ήθελε να κάνει ένα από τα γνωστά σόου, έχει αρχίσει και αντιλαμβάνεται ότι αυτή η κατάσταση είναι διαφορετική. Και είναι διαφορετική διότι βρίσκεται σε ένα περιβάλλον που δεν μπορεί να ελέγξει, με ένα κατηγορητήριο το οποίο τώρα μαθαίνει, αντιμέτωπος με πολύπλοκες νομικές διαδικασίες που δεν ξέρει πού μπορεί να οδηγήσουν και κανένας δεν μπορεί να του εγγυηθεί ότι όλα θα γίνουν όπως τα θέλει αυτός.

Για πρώτη φορά δεν ορίζει την τύχη του, γεγονός που σύμφωνα με πληροφορίες του δημιουργεί μια ιδαιτερη φόρτιση, φέρεται να είναι είναι εξαιρετικά αγχωμένος και οργισμένος.

Θέλει να κάνει δηλώσεις κατά την άφιξη και κατά την αναχώρησή του από το δικαστικό Μέγαρο του Μανχάταν αλλά οι συνεργάτες του του είπαν ότι δεν είναι καλή ιδέα. Προσέλαβε μόλις χθες έναν ακόμη κορυφαίο δικηγόρο για να αισθανθεί μεγαλύτερη ασφάλεια και ετοιμάζει την αντεπίθεσή του στην δήλωση που θα κάνει αργότερα σήμερα από το Μαρ-α-λάγκο.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More