Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Ουκ ολίγες αποφάσεις πήρε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Εγκρίθηκε πρακτικό αποσφράγισης και αξιολόγησης προσφορών και αιτήσεων συμμετοχής της επιτροπής διεξαγωγής, διαδικασίας που έχει να κάνει με συντήρηση του δρόμου Κορίνθου – Άργους.

Εγκρίθηκε, επίσης, η δημοπράτηση έργου, που έχει να κάνει με παρέμβαση στις βλάβες του οδικού δικτύου της Κορινθίας.

Η Επιτροπή, ενέκρινε πρακτικό δικαιολογητικών συμμετοχής και αξιολόγησης προσφορών, για διαγωνισμό που έχει να κάνει με την σύνταξη μελέτης για την κατασκευή ισόπεδων κόμβων στο οδικό δίκτυο της Λακωνίας.

Επίσης, η Επιτροπή, ενέκρινε πρακτικό αξιολόγησης προσφορών, στο πλαίσιο διαγωνισμού, για την ανάθεση μελέτης που έχει να κάνει με το 6ο δημοτικό σχολείο και το 7ο νηπιαγωγείο Σπάρτης.

Η Επιτροπή, ενέκρινε και πρακτικό δημοπράτησης για ανάδειξη προσωρινού μειοδότη, για το έργο συντήρησης του δρόμου Καρύταινα – Ατσίχολος – Βλαχοράπτη – Παλαιόκαστρο, στην Αρκαδία. Ακόμα, εγκρίθηκε το πρακτικό δημοπράτησης και ανάδειξης προσωρινού μειοδότη, στο έργο της αποκατάστασης δρόμου εντός του οικισμού Μακρυσίου Μεγαλόπολης.

Η Οικονομική Επιτροπή, ενέκρινε την σκοπιμότητα υλοποίησης ευρωπαϊκού προγράμματος, που έχει να κάνει με πολιτικές στήριξης επιχειρήσεων κοινωνικής οικονομίας.

Τέλος, η Επιτροπή, ενέκρινε το πρακτικό της επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού, με θέμα την προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού για τα στάδια της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More