Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Δ. Καιρίδης στην ΕΡΤ3 για Αυτοδιοικητικές Εκλογές και Μέση Ανατολή

Το αποτέλεσμα του β’ γύρου των Αυτοδιοικητικών Εκλογών ήταν κατώτερο των προσδοκιών της ΝΔ, ωστόσο δεν αλλάζει το ευρύτερο πολιτικό μήνυμα, τόνισε στην εκπομπή “Τριτολογίες” ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρης Καιρίδης.

΄Όπως τόνισε ο κ. Καιρίδης, η ΝΔ είναι η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στην πατρίδα μας, αφού κέρδισε 8 από τις 14 συνολικά περιφέρειες, ενώ δεύτερο κόμμα ήρθαν οι αντάρτες της ΝΔ, ο Σύριζα εξαφανίστηκε, ενώ ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ, “το οποίο πανηγύρισε με πάθος”, έμειναν πολύ πίσω. “Υπήρξε μια αντισυσπείρωση εναντίον των κυβερνητικών υποψηφίων”, επισήμανε.

Ο κ. Καιρίδης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αυξημένων μεταναστευτικών ροών, αν υπάρξει ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα, ενώ το τελευταίο που θέλουμε, είπε, είναι η αποσταθεροποίηση της Αιγύπτου των 110 εκατομμυρίων ανθρώπων, του βράχου σταθερότητας στην ανατολική Μεσόγειο, με μία προσφυγική κρίση….”αν κατρακυλήσει στην αστάθεια τότε θα κάνει την ανθρωπιστική κρίση του 2015 να μοιάζει παιχνιδάκι”, κατέληξε χαρακτηριστικά ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More