Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πήρε το… θρίλερ ο Παναθηναϊκός

 

Οι “πράσινες” μπήκαν σε… μπελάδες από μόνες τους καθώς το 2-0 έγινε 2-2, αλλά τελικά κατάφεραν να επικρατήσουν έστω και δύσκολα με 3-2 στο τάι μπρέικ, απέναντι στο πολύ μαχητικό Μαρκόπουλο εκτός έδρας, ενώ ακολουθεί το ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Ναντ.

Το “τριφύλλι” κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ με 25-21, παρά την αξιόμαχη προσπάθεια από το Μαρκόπουλο και έκανε το 1-0. Στο δεύτερο σετ, οι “πράσινες” δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα και “καθάρισαν” συνοπτικά, κάνοντας το 2-0 με το επιβλητικό 25-12. Κάπου εκεί όλα έδειχναν ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει ένα εύκολο απόγευμα και εφησυχάστικε, αλλά οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη και παραλίγο οι “πράσινες” να… πληρώσουν τη χαλαρότητα τους.

Σε ένα συναρπαστικό τρίτο σετ, οι παίκτριες του Μαρκόπουλου κατάφεραν μετά από μεγάλη προσπάθεια να μειώσουν σε 2-1, με το σκορ να διαμορφώνεται σε 26-24. Το τέταρτο σετ, ήταν επίσης καταπληκτικό, με τον Παναθηναϊκό να χάνει και αυτή τη φορά με το ίδιο σκορ και ακολούθησε ένα πέμπτο σετ… θρίλερ. Το Μαρκόπουλο, προηγήθηκε με 8-3 στο τάι μπρέικ, αλλά εκεί μίλησε η μεγάλη κλάση της Ανάε, η οποία έκανε φοβερές επιθέσεις και πήρε το παιχνίδι… μόνη της, γράφοντας το τελικό 3-2.//

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More