Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Περιβαλλοντική ποδηλατάδα στους δρόμους του Τυρνάβου

O τελικός σχεδιασμός της δράσης με θέμα: «Περιβαλλοντική Ποδηλατάδα στους δρόμους του Τυρνάβου» τέθηκε επί τάπητος στο πλαίσιο συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Κέντρου Κοινότητας Τυρνάβου, μεταξύ εκπροσώπων του Κέντρου Πρόληψης της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας- ΟΚΑΝΑ και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων που θα συμμετέχουν στην δράση, η οποία σχεδιάστηκε κατά τις εργασίες του Δικτύου Φορέων Πρόληψης και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν ο τελικός σχεδιασμός της δράσης με θέμα: «Περιβαλλοντική Ποδηλατάδα στους δρόμους του Τυρνάβου», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 14 Μαΐου 2024, και ώρα 9:30 π.μ.. Σύνθημα της δράσης, που στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει τους μαθητές σε θέματα περιβάλλοντος, είναι: «Με ποδήλατο γυρίζω, την πόλη καθαρίζω». Οι μαθητές των σχολείων που θα συμμετέχουν θα ακολουθήσουν με ποδήλατα την διαδρομή από την κεντρική πλατεία προς το άλσος του Προφήτη Ηλία, όπου και θα προχωρήσουν στον καθαρισμό του χώρου.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν το Γενικό Λύκειο Τυρνάβου, το 1ο Γυμνάσιο Τυρνάβου- «ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΖΑΡΤΖΑΝΟΣ» και το 2ο Γυμνάσιο Τυρνάβου που συμμετείχαν ενεργά στον σχεδιασμό της δράσης μέσα στο πλαίσιο των συναντήσεων του Δικτύου Πρόληψης και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας και όλα τα δημοτικά σχολεία της περιοχής που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More