Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρεμιέρα σήμερα για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης- Σμύρνης

«Bίρα τις άγκυρες για ξένους τόπους, να δουν τα μάτια μας άλλους ανθρώπους». Με αυτόν τον στίχο μιας άλλης εποχής, σήμερα το απόγευμα το πλοίο Smyrna di Levante της Levante Ferries, βάζει πλώρη από την Θεσσαλονίκη για την Σμύρνη.

Στις 7 το απόγευμα ξεκινάει το παρθενικό του ταξίδι για την Σμύρνη από τη Θεσσαλονίκη το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο, που θα συνδέσει ακτοπλοϊκά τις δυο πόλεις.

Ο πλοίαρχος Χρήστος Μωραϊτης, εξηγεί ότι πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία, που διασχίζει το Αιγαίο και μεταφέρει τους επιβάτες και τα όνειρά τους στην απέναντι ακτή.

Πρόκειται για ένα ταξίδι 14 ωρών, που προσφέρει άνεση και πολυτέλεια, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να ξεκουραστούν τις βραδινές ώρες στις δίκλινες και τετράκλινες καμπίνες που διατίθενται για αυτόν τον σκοπό. Όσον αφορά την τιμή του ταξιδιού, ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής κοστίζει 150 ευρώ.

Επίσης, το πλοίο μπορεί να μεταφέρει 55 φορτηγά και πάνω από 300 ΙΧ οχήματα, για όσους επιθυμούν να ερευνήσουν την απέναντι ακτή με το δικό τους αυτοκίνητο.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More