Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πτολεμαΐδα: Σταθερή η κατάσταση της υγείας της  31χρονης  που δέχθηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο – Στον Εισαγγελέα οι 3 συλληφθείσες

Σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας της 31χρονης γυναίκας που νοσηλεύεται στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας με τραύματα στην κοιλιακή χώρα και συνεχίζει την θεραπευτική της αγωγή στην χειρουργική κλινική. 

Η 31χρονη κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης- 3 Μαΐου- κι ενώ επέστρεφε, σύμφωνα με πληροφορίες, από την εργασία της, στη συμβολή των Οδών Δήμητρας και Αγίας Τριάδας, δέχθηκε επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι με αιχμηρό αντικείμενο, απροσδιόριστο, της προκάλεσαν τραύματα στην αριστερή πλευρά της κοιλιάς.

Έντρομη άρχισε να φωνάζει και να ζητάει βοήθεια από τους περίοικους, και  μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Λίγο αργότερα Αστυνομικοί του τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας προσήγαγαν στην υπηρεσία τρία άτομα, κατά πληροφορίες γυναίκες, που κρατούνται. Σχηματίστηκε δικογραφία και σήμερα πιθανότατα θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Κοζάνης όπου και θα απολογηθούν.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More