Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η κάμερα της ΕΡΤ μέσα σε καταφύγιο – Διάτρητοι οι τοίχοι από εκατοντάδες σφαίρες

Εικόνες από ένα καταφύγιο με τοίχους γαζωμένους από σφαίρες και αίματα, κατέγραψε το συνεργείο της ΕΡΤ με την δημοσιογράφο Ευτυχία Πενταράκη, τον οπερατέρ Κάρλο Ρούβιο και την ηχολήπτρια Παναγιώτα Δερβιτσιώτη.

Πρόκειται για καταφύγια που βρίσκονται δίπλα σε στάσεις λεωφορείων και στα οποία οι άμαχοι σπεύδουν κάθε φορά που πέφτουν ρουκέτες για να προστατευτούν.

Οι εικόνες αποκαλύπτουν τις στιγμές φρίκης και αγωνίας που έζησαν οι άνθρωποι που θα είχαν καταφύγει εκεί για να σώσουν τη ζωή τους ενώ μαίνεται για 20ή μέρα ο πόλεμος εν αναμονή και της μεγάλης χερσαίας εισβολής του Ισραήλ στη Γάζα.

Δείτε το βίντεο:

Σημιεώνεται ότι τη νύχτα έγινε μια δεύτερη χερσαία επιχείρηση του Ισραήλ στη Γάζα όπου επλήγησαν στρατηγικά σημεία και στελέχη της Χαμάς. Την ιδια ώρα κορυφώνεται η αγωνία για τους ομήρους, με το Κατάρ να παίζει κομβικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις αλλά τους συγγενείς τους να φωνάζουν ότι η «η υπομονή τους έχει εξαντληθεί» ενώ πραγματοποίησαν νέα συγκένττρωση στο Τελ Αβίβ με καροτσάκια να συμβολίζουν τα παιδιά που καρά η Χαμάς.

Αποστολή – ΕΡΤ: Ευτυχία Πενταράκη, κάμερα: Κάρλος Ρούβιο, ήχος: Παναγιώτα Δερβιτσιώτη

Σχετικές ειδήσεις:

Πόλεμος στο Ισραήλ: Αγωνία για τους 229 ομήρους – Νέα διαμαρτυρία στο Τελ Αβίβ με καροτσάκια μωρών

Πόλεμος στο Ισραήλ – Δημοσκόπηση: Σχεδόν οι μισοί Ισραηλινοί θέλουν να αναβληθεί η χερσαία εισβολή στη Γάζα – Πλάνα από τη νέα επιχείρηση

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More