Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Φασούλας στο Πρώτο για Γ. Ιωαννίδη: Ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής όχι μόνο από πλευράς τίτλων αλλά από την ολιστική παρουσία του (audio)

«Πραγματικά έχουμε ζήσει τόσο έντονες στιγμές μαζί του, ιστορικές στιγμές. Και ως αντίπαλοι και ως συμπαίκτες και ως συνεργάτες. Και καλές στιγμές και κακές στιγμές. Ένα πολύ έντονο κομμάτι της ζωής μας, πολλών, μιλάω στον πληθυντικό γιατί νομίζω ότι όλοι έτσι αισθάνονται λίγο πολύ που συνεργάστηκαν ή ήταν αντίπαλοι με τον Ιωαννίδη, δηλαδή ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μας φεύγει με αυτόν». Με αυτά το λόγια μίλησε ο Παναγιώτης Φασούλας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές στο Πρώτο» με την Κατερίνα Σερέτη και τον Διονύση Χατζημιχάλη, για την απώλεια του Γιάννη Ιωαννίδη, με τον οποίο έζησαν πολλά χρόνια ως συνεργάτες αλλά και ως αντίπαλοι.

«Δεν μπορώ να μην πω ότι ήταν ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής Γιάννης Ιωαννίδης, όχι από πλευράς τίτλων μόνο, αλλά από πλευράς ότι κυριαρχούσε παντού, ήταν ολιστικός στην παρουσία του» είπε χαρακτηριστικά.

Περιγράφοντας τον θρυλικό Γιάννη Ιωαννίδη, ο κ. Φασούλας ανέφερε «είχε νεύρα, είχε έναν χαρακτήρα έντονο και εκρηκτικό, ήταν ισχυρογνώμων, όμως ήταν πάρα πολύ δίκαιος. Δεν είχε κανένα πρόβλημα να πατήσει και τους προσωπικούς του εγωισμούς, τα προσωπικά του πιστεύω, όλα, αρκεί να κερδίσουμε (…) Από χθες το απόγευμα μιλάμε στα τηλέφωνα με διάφορους συμπαίκτες σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι θέλουν να έρθουν στην Θεσσαλονίκη αύριο, άνθρωποι με τους οποίους με τους οποίους συνεργάστηκε, όλοι εκτιμούν ότι έχει προσφέρει στη ζωή τους και στην καριέρα τους».

Μετά το μπάσκετ, η άλλη μεγάλη του αδυναμία ήταν οι τέχνες, σημείωσε ο κ. Φασούλςα. «Ήταν συλλέκτης, του άρεσαν πάρα πολύ τα έργα ζωγραφικής μεγάλων ζωγράφων και όχι μόνο μεγάλων ζωγράφων τα μάζευε κατά κόρον όταν ήταν στον αθλητισμό. Ήταν ένας άνθρωπος βαθιά θρησκευόμενος παρόλο που δεν φαινόταν» είπε σχετικά.

«Είναι πραγματικά θλιβερό, όλοι οι άνθρωποι, νομοτελειακό είναι ότι όλοι θα φύγουμε και ο Γιάννης ασθενούσε όλα αυτά τα τελευταία χρόνια, αλλά όταν έρχεται το τέλος, πραγματικά νιώθεις ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής σου να φεύγει» τόνισε ο κ. Φασούλας.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More