Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συγκινεί η κόρη του Γιάννη Ιωαννίδη: Κοουτσάρα μου το παιχνίδι δεν τελείωσε, πήρες απλώς time out

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε ο επικήδειος που εκφώνησε η κόρη του Γιάννη Ιωαννίδη στην επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε στη Βούλα παρουσία συγγενών, φίλων και αθλητών του «ξανθού» του ελληνικού μπάσκετ.

Εδώ είναι όλοι για να σου πούμε το τελευταίο αντίο, να σου φωνάξουμε πόσο πολύ σε αγαπάμε και τι σήμαινες και τι θα σημαίνεις πάντα για την οικογένειά σου, για το μπάσκετ, για τον αθλητισμό, για ολόκληρη την Ελλάδα. Έφυγες νωρίς και ένδοξα μπαμπά. Έφυγες αλλά πάλεψες με γενναιότητα, όπως έκανες σε όλη σου τη ζωή. Στάθηκες στις επάλξεις, πολέμαγες σαν θηρίο, δεν φοβόσουνα κανέναν και τίποτα. Ήσουν γεννημένος νικητής και ατρόμητος. Και τώρα που σε αποχαιρετάμε πάλι αγέρωχο σε βλέπω μπροστά μου” τόνισε με τρεμάμενη φωνή η κόρη του Γ. Ιωαννίδη και συνέχισε:

Δάκρυα αυλακώνουν τα πρόσωπά μας σήμερα που σου λέμε το αντίο. Θρηνούμε που σε χάσαμε μα χαιρόμαστε κιόλας γιατί ζήσαμε μαζί σου, μεγαλώσαμε μαζί σου, βαδίσαμε στις στράτες που χάραξες, ακολουθούσαμε τις οδηγίες που μας έδινες. Πάντα ζητούσες να σε προσφωνούν κόουτς και τίποτα άλλο. Κοουτσάρα μου θα σου πω κάτι, το παιχνίδι δεν τελείωσε, απλώς πήρες ένα time out για να το συνεχίσεις στα επουράνια γήπεδα περνώντας στην αθανασία.

Ένα τραγούδι της αγαπημένης σου Μαρινέλλας λέει «καμιά φορά να αλλάξω ουρανό μα δεν υπάρχουν δρόμοι». Εσύ μπαμπά μου τους βρήκες αυτούς τους δρόμους”.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More