Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σάμος: Ολλανδοί οι πρώτοι τουρίστες του φετινού καλοκαιριού

Ποδαρικό και φέτος πραγματοποίησαν Ολλανδοί τουρίστες στο αεροδρόμιο «Αρίσταρχος ο Σάμιος» οι οποίοι έφτασαν με δύο πτήσεις τσάρτερ από το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ.

Η πρώτη πτήση της αεροπορικής εταιρείας Transavia, αποβίβασε 50 τουρίστες των tour operators SUNWEB και Ross Holidays. Μία ώρα αργότερα έφτασε στο αεροδρόμιο “Αρίσταρχος ο Σάμιος”, πτήση τσάρτερ, πάλι από το Άμστερνταμ, με 85 τουρίστες της εταιρείας Corendon.

Το Επιμελητήριο βρέθηκε και φέτος στην υποδοχή των πρώτων 135 τουριστών, τους οποίους καλωσόρισε ο πρόεδρος Γιώργος Κυριαζής και με τη βοήθεια του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυθαγορείου “Ο ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ” προσέφεραν σε αυτούς και στα πληρώματα των αεροσκαφών αναμνηστικά και εκλεκτά προϊόντα της Σάμου («Δίκαιη κούπα» Πυθαγόρα, γλυκό κρασί, ορχιδέες, ούζο και ντοματίνια).

Αμέσως μετά την υποδοχή ο κ. Κυριαζής ευχαρίστησε μέσω ανακοίνωσης τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λυκούργος και τα παιδιά του Χορευτικού Συλλόγου για την βοήθεια τους στο καλωσόρισμα, καθώς και τις υπηρεσίες του Αεροδρομίου Σάμου.

Να σημειώσουμε ότι σταδιακά θα ξεκινήσουν οι πτήσεις και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπως Πολωνία, Σκανδιναβία, και λίγο αργότερα από τη Γερμανία.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More