Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σέρρες: Δωρεά αλυσοπρίονων της ΔΕΥΑΣ στην Πυροσβεστική

Πέντε αλυσοπρίονα για τις ανάγκες δασοπυρόσβεσης έκανε δωρεά η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Σερρών  στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Σερρών.

Η παράδοση των αλυσοπρίονων, που είναι σύγχρονος εξοπλισμός που χρησιμοποιεί το Πυροσβεστικό σώμα στις επιχειρήσεις του, έγινε στο κτήριο της Πυροσβεστικής παρουσία του προέδρου της ΔΕΥΑΣ, Αλέξανδρου Χαλκιόπουλου και του αντιπροέδρου, Γερμανού Καμελίδη.

«Η δημοτική αρχή του Αλέξανδρου Χρυσάφη, έχει ως μέλημα τη βοήθεια που πρέπει να παρέχουμε όπου μας ζητηθεί. Η συνεργασία με την Πυροσβεστική ξεκίνησε με τον προηγούμενο Διοικητή Σωτήριο Δημητράκη και συνεχίζεται», είπε ο κ. Χαλκιόπουλος υπογραμμίζοντας ότι η δωρεά γίνεται στο πλαίσιο της συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ των δυο υπηρεσιών σε διάφορα επίπεδα αλλά και στο πλαίσιο της κοινωφελούς προσφοράς της ΔΕΥΑΣ.

Ο Διοικητής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Σερρών, Ιωάννης Μπαγώτης ευχαρίστησε την ΔΕΥΑΣ και την τοπική κοινωνία που στηρίζει το έργο της Πυροσβεστικής. «Τέτοιου είδους ενέργειες δείχνουν έμπρακτα την συμπαράσταση της τοπικής κοινωνίας προς το Πυροσβεστικό Σώμα», είπε ο Μπαγώτης.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More