Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σέρρες: “Ζωή σε λόγου μας”- Ένα εκλογικό τμήμα αλλιώτικο από τα άλλα!

Στην Άνω Αγκίστα του δήμου Αμφίπολης στις Σέρρες, λειτουργεί ένα εκλογικό τμήμα αλλιώτικο από τα άλλα. Το σχολείο είναι δύσκολο στην πρόσβαση, καθώς έχει πολλά σκαλιά κι έτσι αποφασίστηκε να λειτουργήσει εκλογικό τμήμα σε αίθουσα για μνημόσυνα. Ο δικαστικός αντιπρόσωπος βρήκε εκεί το κονιάκ… παραλίγο θα έβρισκε και ελίτσες και κόλλυβα, ενώ οι ψηφοφόροι είπαν ότι είχαν αναμνήσεις από παλιά μνημόσυνα στον χώρο.

Ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Βασίλης Αναστασιάδης, που πήγε στο ιδιαίτερο εκλογικό αυτό τμήμα κατέγραψε την έκπληξη του δικαστικού αντιπροσώπου, ο οποίος είπε ότι στα είκοσι χρόνια που συμμετέχει σε εκλογικές διαδικασίες δεν έχει αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο.

«Ο χώρος είναι ιδιαίτερος. Δεν έχω αντιμετωπίσει ξανά κάτι τέτοιο», πρόσθεσε ο κ. Δάγκος λέγοντας στην κάμερα της ΕΡΤ ότι «εφόσον εξυπηρετεί τον κόσμο τον δεχόμαστε όπως είναι».

Και όπως τόνισε κάποιοι από τους ψηφοφόρους του δήλωσαν ότι έχουν αναμνήσεις από την συγκεκριμένη αίθουσα τελετών καθώς την είχαν επισκεφθεί για να λάβουν μέρος σε μνημόσυνα συγγενών και συγχωριανών.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Αναστασιάδης | ΕΡΤ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More