Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνεχίζουν τις… χαμηλές πτήσεις

 

Η αυλαία της δέκατης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος έπεσε με λευκή ισοπαλία ανάμεσα σε Λέτσε και Φιορεντίνα στο “Stadio Via del Mare”, με τις δύο ομάδες να μένουν μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Για την 10η αγωνιστική της Serie A, Λέτσε και Φιορεντίνα έμειναν στο 0-0 και για τρίτο σερί παιχνίδι οι δύο ομάδες δεν γεύτηκαν τη χαρά της νίκης. Το σύνολο του Μάρκο Μπαρόνι έφτασε τους 8 βαθμούς, τρεις πάνω από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό, ενώ οι “βιόλα” με 10 βαθμούς βρίσκονται στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο αγώνας

Η πρώτη καλή στιγμή του ματς ήρθε στο 6′ για την Λέτσε, με τον Μπάντα να σουτάρει και τον κίπερ των “βιόλα” να μπλοκάρει εύκολα. Στο 18′ η Φιορεντίνα απάντησε με τον Μαντραγκόρα, αλλά ο Φαλκόνε έπεσε σωστά στην γωνία του και απέκρουσε το σουτ του 25χρονου μέσου. Τεράστια χαμένη ευκαιρία στο 23′ για τους γηπεδούχους. Σέντρα ακριβείας μέσα στην περιοχή, κεφαλιά του Κέισι, με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τερατσιάνο.

Νέα καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Στρεφένζα να σουτάρει στο 29′, αλλά η προσπάθειά του δεν βρήκε στόχο. Η Λέτσε κατάφερε να πάει στην ανάπαυλα του ημιχρόνου μπροστά στο σκορ, χάρη στο γκολ του Κέισι στο 43ο λεπτό, που νίκησε τον Τερατσιάνο για το 1-0 των γηπεδούχων.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την Φιορεντίνα να φέρνει το ματς στα ίσα στο 48′, χάρη στην καρφωτή κεφαλιά του Κουαμέ, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Φαλκόνε και έκανε το 1-1. Η Λέτσε, μετά το σοκ της γρήγορης ισοφάρισης, έχασε μια καλή ευκαιρία για να πάρει ξανά κεφάλι στο σκορ, αλλά το σουτ του Κέισι στο 52′ πέρασε μόλις έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τερατσιάνο. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και οι δύο ομάδες δεν ρίσκαραν αρκετά. Τίποτα δεν άλλαξε στο ματς, το 1-1 παρέμεινε και οι δύο ομάδες συνεχίζουν τις… χαμηλές πτήσεις.

Γκολ: 43′ Κέισι / 48′ Κουαμέ

Κίτρινες: 40′ Μπλιν, 58′ Στρεφένζα, 60′ Ουμτιτί, 90+4′,90+5′ Γκάλο / 15′ Μαντραγκόρα, 27′ Κουαμέ, 50′ Τερατσιάνο, 88′ Γκονζάλεζ

Κόκκινη: 90+5′ Γκάλο

Λέτσε (Μάρκο Μπαρόνι): Φαλκόνε, Μπασιρότο, Πονκράσιτς, Ουμτιτί (89′ Βαλεντίν), Γκάλο, Γκονζάλες (89′ Χέλγκασον), Μπλιν, Ασκίλντσεν (69′ Μπίστροβιτς), Στρεφένζα (89′ Ουντίν), Μπάντα (74′ Nτι Φραντσέσκο), Κέισι

Φιορεντίνα (Βιντσέντζο Ιταλιάνο): Τερατσιάνο, Ντόντο, Κάρτα, Ιγκόρ (59′ Μιλένκοβιτς), Μπιράγκι, Μπαράκ, Μποναβεντούρα, Μαντραγκόρα (59′ Ντάνκαν), Κουαμέ (83′ Ικονέ), Γκονζάλεζ, Γιόβιτς (7′ Καμπράλ)

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More