Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνθήκες κυκλοφοριακής ασφυξίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μετά την έναρξη των εργασιών για την υπερυψωμένη περιφερειακή

Με συνθήκες κυκλοφοριακής ασφυξίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αλλά χωρίς μποτιλιάρισμα στην περιφερειακή οδό, συνεχίστηκαν σήμερα οι εργασίες για την κατασκευή του νέου υπερυψωμένου αυτοκινητοδρόμου.

Οι οδηγοί, όπως λένε, επιλέγουν το κέντρο της πόλης για τις μετακινήσεις τους, γεγονός, που πολλαπλασιάζει τα αυτοκίνητα, επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο το κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Το πρώτο εργοστάσιο έχει στηθεί στην περιφερειακή οδό και έχει κλείσει μια λωρίδα από το ύψος της σύνδεσης της εξωτερικής περιφερειακής με την εσωτερική περιφερειακή έως περίπου το στρατιωτικό νοσοκομείο 424, στη συνέχεια όπως ορίζεται θα κλείσει μια λωρίδα και από τη δεξιά πλευρά.

Η κίνηση σήμερα, Σάββατο στην περιφερειακή δεν ήταν επιβαρυμένη, αντίθετα με τον κέντρο της πόλης, το οποίο και επέλεξαν οι περισσότεροι οδηγοί για αν αποφύγουν όπως λένε τον περιφερειακό.

Ο νέος υπερυψωμένος αυτοκινητόδρομος μήκους 13 χιλιομέτρων, θα περιλαμβάνει την κατασκευή οκτώ χιλιομέτρων υπερυψωμένης ταχείας λεωφόρου.

Ρεπορτάζ: Έλενα Αποστολίδου

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More