Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Τα νέα δεδομένα και οι κυβερνητικοί χειρισμοί για την τραγωδία στα Τέμπη στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Εκτελεστικού Γραφείου

Με επίκεντρο την τραγωδία στα Τέμπη και τους κυβερνητικούς χειρισμούς αλλά και τις επόμενες κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ συνεδριάζει αυτή την ώρα το Εκτελεστικό γραφείο του κόμματος με διευρυμένη σύνθεση και συμμετοχή του Πολιτικού Σχεδιασμού.

Κατά τη συνεδρίαση αναμένεται να συζητηθούν οι βαριές ευθύνες που έχει η κυβέρνηση, σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ ταυτόχρονα θα γίνει εκτίμηση των δεδομένων που διαμορφώνονται μετά την τραγωδία και θα συζητηθεί ο τρόπος με τον οποίο θα κινηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ το επόμενο διάστημα σε μια περίοδο όπου η σκιά του τραγικού δυστυχήματος πέφτει βαριά στην ελληνική κοινωνία. 

Στην Κουμουνδούρου εκτιμούν ότι ενώ η κυβέρνηση οφείλει απαντήσεις για την τραγωδία των Τεμπών, εκείνη συνεχίζει να κρύβεται. Κρυβουν -όπως λένε- και τον κ. Καραμανλή και τους υφυπουργούς Μεταφορών, ενώ απόφάσισαν να ορίσουν μεταβατικό πρόεδρο στον ΟΣΕ τον άνθρωπο που ήταν τεχνικός σύμβουλος της διοίκησης για θέματα ασφάλειας του δικτύου. Σαν να τον επιβραβεύουν, λένε στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να εγκαταλείψει την αποποίηση και διάχυση ευθυνών που οδηγεί στη συγκάλυψη και να σταματήσει να κρύβει του υπουργούς και τους υφυπουργού που διοίκησαν τα τελευταία χρόνια το υπουργείο Υποδομών, σχολιάζουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Παντελάκης

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More