Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σύσκεψη επαγγελματιών – βουλευτών για το φορολογικό

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητήριου Ηλείας, η σύσκεψη, μεταξύ των βουλευτών του νομού και τον εκπροσώπων των επιχειρηματιών και των ελεύθερων επαγγελματιών της Ηλείας.

Οι επιχειρηματίες εξέφρασαν για ακόμα μια φορά την αντίδραση τους στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, ζήτησαν την στήριξη των βουλευτών και τόνισαν ξανά πως είναι άδικο και ενάντια στα όσα είχαν εξαγγελθεί προεκλογικά για τους κλάδους τους. Μετά το πέρας της σύσκεψης αποφασίστηκε η συλλογή υπογραφών από μέλη όλων των φορέων για την αντίθεση ενάντια στο νομοσχέδιο, η οποίες θα παραδοθούν στους βουλευτές και η διοργάνωση ημερίδων προς ενημέρωση των όσων θα ισχύσουν από τη νέα χρονιά.

Στο κάλεσμα των φορέων ανταποκρίθηκαν η βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. και βουλευτής Ηλείας Διονύσης Καλαματιανός και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και βουλευτής Ηλείας Μιχάλης Κατρίνης. Οι βουλευτές της Ν.Δ. κ.κ. Νικολακόπουλος και Αβραμόπουλος απουσίαζαν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More