Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τραγωδία στο “Blue Horizon”: Σοκ στον Άγιο Νικόλαο από τον θάνατο του 36χρονου άνδρα

Σοκ, οργή και αποτροπιασμός είναι τα συναισθήματα που κυριαρχούν στην κοινωνία του Αγίου Νικολάου Λασιθίου για τον βίαιο χαμό του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη, χθες το βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά, κατά τον απόπλου του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου Blue Horizon.

Ο άτυχος άνδρας ήταν μέλος πολύτεκνης οικογένειας του Αγίου Νικολάου, και ζούσε στις εργατικές κατοικίες της πόλης με τις αδερφές του. Ήταν μια πολύ οικεία μορφή στην τοπική κοινωνία και είναι χαρακτηριστικό ότι όλοι τον γνώριζαν με το μικρό του όνομα.. Ήταν ένας άνθρωπος ήσυχος και καλόκαρδος που πάλευε για το μεροκάματο κάνοντας εξυπηρετήσεις σε καταστήματα της πόλης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 36χρνος είχε μεταβεί στην Αθήνα για δουλειά και χθες το βράδυ θα επέστρεφε στην Κρήτη, με το πλοίο της γραμμής.

Ο άτυχος άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο, προσπαθώντας να επιβιβαστεί στο καράβι που ήταν έτοιμο να αναχωρήσει για Κρήτη. Παράλληλα, ήρθε στο «φως» σοκαριστικό βίντεο που δείχνει μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon να σπρώχνουν τον άνδρα και αυτός να πέφτει από τον καταπέλτη στη θάλασσα.

Το βίντεο που προκαλεί οργή δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα.

Βίντεο σοκ: Το πλήρωμα έσπρωξε από το Blue Horizon στον θάνατο τον 36χρονο που σκοτώθηκε στο λιμάνι Πειραιά pic.twitter.com/eiPvxWYKvq

— kakajason (@kakajason50) September 5, 2023

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More