Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φλώρινα: Άνοδο της ομάδας των ΣΑΡΙΣΩΝ στην Α2

Την άνοδο της στην Α2 εξασφάλισε η ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ Φλώρινας. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της “Ασταμάτητη ήταν η ομάδα μας στην Αθήνα, όπου έδωσε πέντε παιχνίδια στο πλαίσιο των μπαράζ για την άνοδο στην Α2.

Σημείωσε πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και κατέκτησε τον τίτλο του Πρωταθλητή Β΄ Εθνικής Ελλάδας. Έτσι, τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία πλαισιώνοντας την γυναικεία ομάδα, που παίζει στην Α1 Εθνική Κατηγορία.

Οι Σάρισες στο ΣΕΦ ξεκίνησαν τους αγώνες τους ως 1ο φαβορί και κληρώθηκαν να παίξουν στον 1ο Όμιλο με αντιπάλους τις ομάδες ΑΣΕΑ Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Α.Σ. Το Γυμνάσιο Αθηνών και ΑΟ Ξυλοκάστρου. Επικράτησαν και στα τρία παιχνίδια 4-1, 4-1 και 4-0 διαδοχικά και τερμάτισαν πρώτες στον Όμιλο. Την Κυριακή στον ημιτελικό που οδηγούσε στην άνοδο αντιμετώπισαν την 2η ομάδα του 2ου Ομίλου ΔΑΟ Ταύρου Αθηνών. Και σε αυτό το παιχνίδι δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερη δυσκολία και επικράτησαν 4-1. Στον τελικό συνάντησαν την ομάδα της ΧΑΝΘ. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 4-0 για την ομάδα μας, η οποία πανηγύρισε τον τίτλο και την άνοδο. Με τις Σάρισες στο ιστορικό αυτό Σαββατοκύριακο αγωνίστηκαν ο Αντώνης Μαλινάκης, ο Gabor Kovacs και ο Κων/νος Σωτηρίου.

Και οι τρεις ήταν υπέροχοι και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, που τίμησαν με το παραπάνω «την φανέλα» των Σαρισών αγωνιζόμενοι με πάθος και ήθος για τη νίκη. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στον προπονητή μας Mark Pink που όλο το χρόνο υποστήριξε και καθοδήγησε με μαεστρία την ομάδα προς την κορυφή. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές μας που αγωνίστηκαν με την ομάδα καθ΄όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 και συνέβαλε ο καθένας με τις δυνάμεις του στην θριαμβευτική πορεία των Σαρισών προς την Α2: Κων/νος Σωτηρίου, Σωτήρης Μούσιας, Ζαχαρίας Ελσάμι, Αναστάσης Σερίδης, Gabor Kovacs, Mark Pink, Αντώνης Μαλινάκης. Ευχαριστούμε επίσης τον Έφορο της αντρικής ομάδας Παναγιώτη Σωτηρίου που όλο το χρόνο ήταν δίπλα στα παιδιά και φρόντιζε για κάθε τους ανάγκη. Η βοήθειά του ήταν υπερπολύτιμη. Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Φλώρινας και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, τους μεγάλους μας χορηγούς Megas Yeeros, ΔΕΗ Ανανεώσιμες, Υγρά Καύσιμα Ουλιάρης και όλους όσους μας συμπαραστέκονται στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε. Απευθύνουμε επίσης πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της ΧΑΝΘ, που επίσης ανέβηκε στην Α2. Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς του χρόνου να παίζουν στην κατηγορία τρεις ομάδες από τη Μακεδονία, συμπεριλαμβανομένης και της ομάδας της Καβάλας.SARISES INVICTA!!!”.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More