Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χίος: Εξιχνίαση 4 διαρρήξεων – κλοπών σε οχήματα

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθησαν σήμερα το πρωί σε δημοτική οδό στην πόλη της Χίου δύο άτομα τη στιγμή που επιχειρούσαν να αφαιρέσουν αντικείμενα από ανασφάλιστο σταθμευμένο όχημα.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο που ακολούθησε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο κατσαβίδια, φακός, γάντια, κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό σε κέρματα.

Στη συνέχεια της διερεύνησης της υπόθεσης διακριβώθηκε ότι οι δράστες ενεργώντας από κοινού και βραδινές κυρίως ώρες, είχαν αφαιρέσει από 3 ακόμη οχήματα, είτε μετά από διάρρηξη είτε εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι δεν ήταν κλειδωμένα, τσάντα με διάφορα αντικείμενα και το χρηματικό ποσό συνολικά των 380 ευρώ. Περισσότερες ήταν οι φθορές που προκάλεσαν σε δύο από τα οχήματα, ύψους 700 ευρώ περίπου.
Σε βάρος των δύο ατόμων, που είναι αλλοδαποί, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της διακεκριμένης κλοπής και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου, ενώ εξετάζεται η εμπλοκή των δραστών σε συναφείς πράξεις.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More