Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου δήμου Ερμιονίδας για το κλείσιμο του ΕΛΤΑ Ερμιόνης

Ψήφισμα εξέδωσε το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ερμιονίδας, με αφορμή την αναστολή της συναλλακτικής δράσης του ταχυδρομικού καταστήματος της Ερμιόνης.

Το ψήφισμα κοινοποιείται στους αρμόδιους φορείς, αλλά και στους βουλευτές της Αργολίδας.

Το ψήφισμα, εξηγεί, τους λόγους που πρέπει να μείνει ανοιχτή η συγκεκριμένη δομή των ΕΛΤΑ και εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία, δυσαρέσκεια και αντίθεση, για το κλείσιμο του καταστήματος της Ερμιόνης.

Καλεί την διοίκηση των ΕΛΤΑ να ανακαλέσει την απόφασή της και ζητά την παρέμβαση της Κυβέρνησης.

Επίσης, καταθέτει και αίτημα στελέχωσης των δύο υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ στο δήμο Ερμιονίδας, με περισσότερο προσωπικό, ώστε αυτά να λειτουργούν ομαλά (ο δήμος ισχυρίζεται, ότι αυτά τα δύο, υπολειτουργούν εδώ και 2 χρόνια).

Ο δήμος Ερμιονίδας, δηλώνει, ότι θα στηρίξει τη βούληση και την αποφασιστικότητα ολόκληρου του δήμου, ώστε αυτός, να μπορέσει να εξασφαλίσει την ενότητα των ανθρώπων και του τόπου.

Αξίζει να τονιστεί, ότι, σχετικό έγγραφο – επιστολή, έστειλε στον Πρόεδρο και στον Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΛΤΑ Α.Ε. και ο ίδιος ο δήμαρχος της Ερμιονίδας, Γιάννης Γεωργόπουλος. Το έγγραφο, κοινοποιήθηκε και στους αρμόδιους κυβερνητικούς και κρατικούς φορείς, αλλά και στους βουλευτές της Αργολίδας.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More