Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένθετο Τουρισμός: Στα άδυτα του μυθικού ποταμού Αχέροντα

Ένα θαύμα της φύσης. Μια εντυπωσιακή διαδρομή, μια αξέχαστη βαρκάδα για χιλιάδες επισκέπτες, μια ταξιδιωτική εμπειρία γεμάτη μύθους και εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς. 

Ο ποταμός Αχέροντας, ο μυθικός ποταμός, εκεί από όπου στην αρχαιοελληνική μυθολογία o Χάρος οδηγούσε τις ψυχές στον Άδη, προσελκύει κάθε χρόνο ταξιδιώτες από κάθε γωνιά του πλανήτη, ενισχύοντας οικονομικά την τοπική κοινότητα. Και απτόητο το μυθικό ποτάμι, συνεχίζει το ταξίδι του προς τη θάλασσα, εκβάλλοντας στο Ιόνιο Πέλαγος, στην περιοχή της Αμμουδιάς, οδηγώντας σε μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες της Ελλάδας!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΣΟΦΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ

Δείτε ακόμα στο ένθετο για τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ του ΕΡΤNEWS

Αυξημένη η κίνηση στο αεροδρόμιο Αράξου

Την αισιοδοξία, πως το φετινό καλοκαίρι μπορεί να είναι ακόμα καλύτερο από το περσινό, μαρτυρούν τα μέχρι στιγμής στοιχεία, στο αεροδρόμιο Αράξου, αφού οι κρατήσεις είναι ήδη αυξημένες κατά 30% σε σχέση με πέρσι. 

Ένα αεροδρόμιο κομβικής σημασίας, αφού αποτελεί την βασική πύλη εισόδου τουριστών προς την Δυτική Ελλάδα, με τους ταξιδιώτες που καταφτάνουν στον Άραξο να έχουν ως βασικό προορισμό τις ξενοδοχειακές μονάδες της Ηλείας και της Δυτικής Αχαΐας, ενισχύοντας έτσι το τουριστικό προϊόν και τις τοπικές οικονομίες.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More