Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένθετο Τουρισμός: SPETSES MINI MARATHON 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   

 Φθινόπωρο πλέον και μπαίνουμε σε μια στρατηγική περίοδο για διοργανώσεις που συνδέονται με την ανάδειξη του αθλητικού τουρισμού και την κάλυψη σημαντικών αναγκών για τις τοπικές κοινότητες.Πρώτη στάση στην αριστοκράτισσα του Αργοσαρωνικού, στις Σπέτσες. Πρόκειται για μια σημαντική  διοργάνωση, που αποτελεί σημείο αναφοράς για τον αθλητικό τουρισμό στην πατρίδα μας.  

To Spetses Mini Marathon μπαίνει στον 12ο χρόνο του. Μια αληθινή γιορτή του αθλητισμού, σ’ ένα ιδανικό περιβάλλον, δίπλα στα πεύκα και στη θάλασσα και με φόντο το αρχοντικό σκηνικό των Σπετσών. Η φετινή διοργάνωση μάλιστα, πρόκειται να λάβει και έντονα κοινωνικό χαρακτήρα, υποστηρίζοντας την προσπάθεια για την λειτουργία ενός πλήρως εξοπλισμένου Παιδιατρείου στο νησί. 
 
 

Δείτε ακόμα στο ένθετο για τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ του ΕΡΤNEWS 
 
 

2ο Mykonos Running Festival : Θεσμός για το νησί των ανέμων. 
 
Και μια βόλτα στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στο κοσμοπολίτικο νησί των ανέμων, τη Μύκονο, εκεί όπου θα λάβει χώρα ένα μοναδικό 3ήμερο που θα συνδυάσει τον αθλητικό ποιοτικό τουρισμό, τα πολιτιστικά δρώμενα και την ψυχαγωγία.  
Η αυλαία του 2ου Mykonos Running Festival θα ανοίξει την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, με το ενδιαφέρον να κορυφώνεται την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου. Μετά από το περσινό, επιτυχημένο πρώτο εγχείρημα, ο στοχος είναι πλεον να καθιερωθεί ως θεσμός. 
 
 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΣΟΦΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More