Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Από τη Γερμανία στη Θεσσαλονίκη για το ύστατο χαίρε στον Βασίλη Καρρά

Σε κλίμα οδύνης πλήθος κόσμου από πολλά σημεία της χώρας ακόμη και από το εξωτερικό παραμένουν μέχρι αυτήν την ώρα στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας προκειμένου να απευθύνουν το ύστατο χαίρε στον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Βασίλη Καρρά που έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 70 ετών την παραμονή των Χριστουγέννων. Αθάνατος φώναζε ο κόσμος όταν η σωρός του έφτασε στην εκκλησία.

Με λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια, κόσμος, που τον γνώρισε προσωπικά αλλά και όλοι εκείνοι, που τον αγάπησαν μέσα από τα τραγούδια του, στέκονται από τις 8 το πρωί στο προαύλιο του ναού και θρηνούν για την απώλεια του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Η Εξόδιος Ακολουθία τελέστηκε χοροστατούντος του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Φιλόθεου, που εκφώνησε τον πρώτο επικήδειο, μιλώντας για έναν άνθρωπο πιστό με συνειδητό τρόπο. Επικήδειους εκφώνησαν ο γενικός γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος μετέφερε τα συλλυπητήρια του πρωθυπουργού, ο γιατρός και ο προσωπικός του φίλος, Κώστας Μποτσόλης και Νίκος Αραμπατζής της συμφωνικής ορχήστρας νέων, που μαζί ετοίμαζαν μια μεγάλη συναυλία για τον Βασίλη Καρρά.

Καλλιτέχνες, που βρέθηκαν στην ίδια πίστα με τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή, κατέθεσαν στεφάνια και μίλησαν συγκινημένοι για τον καλλιτέχνη και άνθρωπο Βασίλη Καρρά. Αύριο ο Βασίλης Καρράς θα ταφεί σύμφωνα με την τελευταία του επιθυμία στο Κοκκινοχώρι Καβάλας. Επιθυμία της οικογένειας αντί στεφάνων να στηριχθεί ο Σύλλογος Φλόγα, που βοηθά γονείς με παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες.

Χαρακτηριστικό της αγάπης του κόσμου για εκείνον, είναι το παράδειγμα ενός θαυμαστή του από τη Γερμανία, ο οποίος δεν τον γνώρισε ποτέ προσωπικά αλλά όπως λέει συνέδεσε πολλές στιγμές της ζωής του με τον Βασίλη Καρρά και γι’ αυτό πήγε σήμερα να τον αποχαιρετίσει.

Ρεπορτάζ: Έλενα Αποστολίδου

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More