Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Ασημένιος» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων ο Παναγιώτης Μακρυγιάννης

Ο Παναγιώτης Μακρυγιάννης κατέκτησε τη 2η θέση στον τελικό του σκιφ Εφήβων με χρόνο 7.08.62 και ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων – Νεανίδων, που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι, ενώ ο Γιώργος Χαρισίου κατέκτησε την 14η θέση στο τετραπλό σκιφ.

Η οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης (ΝΟΚ) υποδέχτηκε τους αθλητές στις εγκαταστάσεις της, όπου προπονητές αθλητές διοίκηση και γονείς ετοίμασαν μια λιτή τελετή για να συγχαρούν τους αθλητές και να τους συγχαρούν για την επιτυχία τους.

Τόσο ο Παναγιώτης Μακρυγιάννης όσο και ο Γιώργος Χαρισίου μίλησαν στην ΕΡΤ3 και τη Δέσποινα Αμαραντίδου για τις επιτυχίες αλλά και την υποδοχή τους.

«Ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος, αν και ένας αγώνας δεν είναι τίποτα μπροστά στην προπόνηση, που κρύβει από πίσω. Εδώ όλα τα παιδιά, που είναι στην Εθνική ομάδα ο καθένας κάνει πάρα πολλή προπόνηση στο σωματείο του και όταν αργότερα προκριθούμε στην Εθνική, εκεί είναι οκτώ ώρες τη μέρα προπονήσεις, μέσα στη ζέστη, χειμώνα-καλοκαίρι. Προσπαθούμε ο καθένας μας για ένα τέτοιο μετάλλιο. Ξεκίνησα από 9 χρονών, ήμουν πολύ μικρός εδώ, μου άρεζε το μέρος, τότε προπονητής ο Τάσος Λαμπίκοφ, τον ευχαριστώ πάρα πολύ, που μου είχε δώσει ένα κίνητρο και αργότερα η κυρία Αγγελική με ανέδειξε και με έστειλε στην Εθνική για να καταφέρω να κερδίσω ένα μετάλλιο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Μακρυγιάννης.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Χαρισίου είπε: «Πολύ καλή, τεράστια εμπειρία, παίρνουμε πράγματα, μαθαίνουμε, ήταν δύσκολα τα πληρώματα, είχε τεράστιους αθλητές, κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Τα δώσαμε όλα, δώσαμε το 1000% μας και προχωράμε. Επόμενος στόχος είναι η πρόκριση για το U23 τώρα το Σαββατοκύριακο και για το Βαλκανικό, ό,τι βγει».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More