Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βαρούχας στην ΕΡΤ: «Πρέπει άμεσα να αλλάξει η προκήρυξη της Σούπερ Λίγκα για τέτοιες περιπτώσεις διακοπής αγώνων» (video)

Παρέμβαση στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ “Αθλητικά ένθετα” έκανε ο καθηγητής διαιτησίας Παναγιώτης Βαρούχας σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν στον χθεσινό ντέρμπι στο γήπεδο “Καραϊσκάκης” που οδήγησαν στη διακοπή του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Μεταξύ άλλων είπε ο κ. Βαρούχας:

«Καταρχάς δεν έχω ακούσει καμία κουβέντα για τον κοπρίτη ή επιεικώς κοπρίτη αυτόν που πέταξε την κροτίδα. Σε άλλα γήπεδα στο εξωτερικό αυτός συλλαμβάνεται αμέσως ακόμη και να πετάξει ένα μπουκαλάκι. Συλλαμβάνονται εν ριπή οφθαλμού. Άρα λοιπόν εδώ υπάρχει ένα λάθος. Δεύτερον, βλέπω μια παρατυπία σχετικά. Λέει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνος ότι είχε πιέσεις ο γιατρός. Από πού είχε πιέσεις ο γιατρός; Ο ίδιος το διαψεύδει. Λέω εγώ: Από που το έμαθε ο διαιτητής και έγραψε στο φύλλο αγώνος ότι πιέστηκε από τις δύο ομάδες; Έτσι δεν είναι; Αυτό λοιπόν είναι ένα θέμα προς διευκρίνιση. Θα πρέπει η Σούπερ Λίγκα να στείλει έγγραφο στην ιταλική ομοσπονδία για μια συμπληρωματική κατάθεση στο διαιτητή. Να μας πει ποιος τον πίεσε λοιπόν; Πρώτον αυτό.

Δεύτερον, θα πρέπει να αλλάξει η προκήρυξη σχετικά με τη διακοπή του αγώνα. Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών. Βλέπω όμως κάθε βδομάδα στα γήπεδα από εδώ και πέρα να έχουμε τέτοια γεγονότα. Γιατί δεν μπορεί ένας γιατρός να είναι αυτός ο οποίος θα λέει σε περιπτώσεις ρίψη αντικειμένου αν θα συνεχιστεί ο αγώνας. Τι θα πει ο γιατρός. Ο γιατρός μπορεί να μην έχει ειδικότητα τέτοια που μπορεί να διαγνώσει την πάθηση, όπως με τον Χουανκάρ.
Άρα η προκήρυξη που υπάρχει για τα πρωταθλήματα στη Σούπερ Λίγκα θα πρέπει να γίνει χθες, όχι σήμερα. Αλλαγή σχετικά με τον κανονισμό αυτό. Λοιπόν, νομίζω ότι αυτά είναι θέματα
».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More