Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γκολ και θέαμα στο “Κορνεγιά”

 

Στο πρώτο μέρος η Χιρόνα άνοιξε το σκορ στο 32′ με σκόρερ τον Βίγια. Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 51′, ο Πουάδο έκανε για την Εσπανιόλ το 1:1. Οι Καταλανοί έκαναν την πλήρη ανατροπή στο 76′, με σκόρερ τον Χοσέλου. Οι φιλοξενούμενοι είπαν την τελευταία τους κουβέντα στο 85′, με τον Ερέρα να κάνει το τελικό 2:2. 

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τη Χιρόνα να απειλεί πρώτη, στο 7′ μετά από εκτέλεση κόρνερ, με τον Καστεγιάνος να πιάνει την κεφαλιά και τον Φερνάντεθ να κάνει μία ασύλληπτη απόκρουση. Αμέσως μετά και συγκεκριμένα στο 27′, ο Ρικέλμε με μία έξοχη ενέργεια, έπιασε ένα δυνατό σουτ προς την αριστερή γωνία του Φερνάντεθ, με τον τελευταίο να έχει και πάλι απάντηση. Η πίεση των φιλοξενούμενων “έπιασε τόπο”, όταν στο 32′ σούταρε ο Βίγια από το όριο της περιοχής, με την μπάλα να βρίσκει στα σώματα, να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει αυτή τη φορά Φερνάντεθ, γράφοντας το 1:0 για τη Χιρόνα. Η πρώτη ευκαιρία της Εσπανιόλ ήρθε στο 37′, ο Χοσέλου έπιασε ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή με τον Γκατζανίγκα να τον σταματάει.

Στην επανάληψη πρώτη απείλησε η Εσπανιόλ και κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο νεοφερμένος στον αγωνιστικό χώρο, Πουάδο, μέσα σε ένα λεπτό παρουσίας του στο γήπεδο, με κεφαλιά κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Γκατζανίγκα και να γράψει το 1:1 στο 51′. Στο 76′ η Εσπανιόλ έκανε την ανατροπή, με σκόρερ τον Χοσέλου, ο οποίος με κεφαλιά από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από σέντρα του Ολιβάν, κάνοντας το 2:1. Η Χιρόνα ωστόσο δεν είχε πει ακόμα την τελευταία κουβέντα της στο παιχνίδι. Στο 85′ ο Ερέρα που πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση, έκανε το 2:2 με σουτ μέσα από την περιοχή, έπειτα από σέντρα του Κόουτο. Αυτή ήταν και η τελευταία αξιοσημείωτη στιγμή στον αγώνα με το 2:2 να είναι το τελικό σκορ.//

ΓΚΟΛ: 51′ Πουάδο, 76′ Χοσέλου / 32′ Βίγια, 85′ Ερέρα
Κίτρινες: 4′ Εξπόσιτο, 21′ Ολιβάν, 87′ Γκόμεθ / 9′ Καστεγιάνος, 88′ Ερέρα

Εσπανιόλ (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Φερνάντεθ, Χιλ (83′ Σάεθ), Γκόμεθ, Καμπρέρα, Ολιβάν (84′ Μαρτίνεθ), Εξπόσιτο (50′ Πουάδο), Καλέρο (83′ Μόντες), Νταρντέρ, Μπρέιθγουεϊτ, Χοσέλου, Μελάμεντ (57′ Βιδάλ)

Χιρόνα (Μίτσελ): Γκατζανίγκα, Μαρτίνεθ, Μπουένο, Λόπεθ, Γκουτιέρεθ, Τεράτς (71′ Ερέρα), Βίγια (63′ Σάιθ), Μαρτίν (81′ Κόουτο), Γκαρθία, Ρικέλμε (81′ Φερνάντεθ), Καστεγιάνος (71′ Στουάνι)

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More