Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ισόπαλες Λίβερπουλ και Γουλβς | Θα παίξουν την πρόκριση στο Μολινό

 

Στη ρεβάνς θα κριθεί η πρόκριση στους “32” του FA Cup, καθώς το πρώτο παιχνίδι δεν είχε νικητή, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2:2.

Χωρίς νικητή το Λίβερπουλ-Γουλβς, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2:2. Έτσι, θα λύσουν τις διαφορές τους στον επαναληπτικό αγώνα, εκεί που μόνο μία ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για τους “32” της διοργάνωσης.

Ο αγώνας:

Η Λίβερπουλ μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας από την αρχή τον έλεγχο και έχοντας απειλήσει από νωρίς την εστία της Γουλβς. Στο 14ο λεπτό όμως, πήγε να γίνει το… μοιραίο λάθος από τον Μάτιπ που έχασε τη μπάλα στην περιοχή, με τον Γκέδες να χάνει την ισορροπία του και να πλασάρει άστοχα. Το λάθος του Άλισον όμως ήταν… φαρμακερό, με τον Πορτογάλο αυτή τη φορά να τιμωρεί τους “κόκκινους”, παίρνοντας πάσα από τον Βραζιλιάνο και στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα. Λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, οι “γηπεδούχοι” έφεραν το παιχνίδι στα ίσα. Ο Αλεξάντερ Άρνολντ με απίθανη μπαλιά του στην πλάτη της άμυνας, βρήκε τον Νούνιες που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1:1.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για τη Λίβερπουλ, που με τον Σαλάχ, κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ. Λίγα λεπτά αργότερα, οι Γουλβς θέλησαν να απαντήσουν, με τον Άλισον να σταματά τον Νούρι στο τετ-α-τετ, διατηρώντας το προβάδισμα της ομάδας του. Οι “φιλοξενούμενοι” όμως με τον Χουάνγκ Χι Τσαν, βρήκαν το πολυπόθητο γκολ και έφεραν την ισορροπία στο παιχνίδι. Η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να παραμείνει συγκεντρωμένη, με τον Τότι να τριπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 81ο λεπτό, παγώνοντας το Άνφιλντ. Το γκολ του όμως, ακυρώθηκε, καθώς ήταν εκτεθειμένος στην αρχή της φάσης. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη και αυτόματα το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, χωρίς όμως αποτέλεσμα, με τις δύο ομάδες να παίζουν για την πρόκριση στη ρεβάνς το Μολινό.//

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More