Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήμαρχος Νέας Υόρκης εν όψει της απαγγελίας κατηγοριών σε Τραμπ: Όποιος διαμαρτυρηθεί βίαια θα συλληφθεί και θα λογοδοτήσει

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς προειδοποίησε τη Δευτέρα ότι όποιος διαμαρτυρηθεί βίαια στην πόλη κατά τη διάρκεια της ιστορικής απαγγελίας κατηγοριών του Ντόναλντ Τραμπ θα “συλληφθεί και θα λογοδοτήσει, όποιος και αν είναι”.

“Ενώ μπορεί να υπάρχουν κάποιοι ταραξίες που σκέφτονται να έρθουν στην πόλη μας αύριο, το μήνυμά μας είναι σαφές, είναι απλό: “ελέγξτε τον εαυτό σας””, δήλωσε ο δήμαρχος σε συνέντευξη Τύπου πριν από την εμφάνιση του Τραμπ στο δικαστήριο την Τρίτη.

Όπως μεταδίδει του CNN, o πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αναχωρεί από το Παλμ Μπιτς της Φλόριντα με προορισμό τη Νέα Υόρκη, πριν από την αναμενόμενη προσαγωγή του την Τρίτη σε δικαστήριο του Μανχάταν.

Ο Τραμπ αναμένεται να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Λα Γκουάρντια της Νέας Υόρκης και θα μείνει στον Πύργο Τραμπ απόψε, δήλωσε πηγή στο CNN.

Δεν αναμένεται να παραμείνει στην πόλη για πολύ καιρό. Αμέσως μετά την εμφάνισή του στο δικαστήριο την Τρίτη, σχεδιάζει να επιστρέψει στη Φλόριντα, είπε η πηγή, όπου έχει προγραμματίσει μια εκδήλωση για να μιλήσει δημόσια.

Ένα καραβάνι οχημάτων φεύγει από το κλαμπ Mar-a-Lago καθ’ οδόν προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Palm Beach – AP Photo/Marta Lavandier

Πηγές: AFP, CNN

Σχετικό Άρθρο: Στο δικαστήριο του Μανχάταν την Τρίτη ο Τραμπ – «Φρούριο» η περιοχή από αστυνομικούς

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More