Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δολοφονία 27χρονης στην Κω: DNA και το κινητό του θύματος θα «δείξουν» τη συνέχεια στην έρευνα – Την Τετάρτη στην ανακρίτρια ο συλληφθείς

Θρίλερ δίχως τέλος διαδραματίζεται στο νησί της Κω, με τη δολοφονία της 27χρονηςνα παραμένει ανεξιχνίαστη. Ο Μπαγκλαντεσιανός -βασικός ύποπτος για τη δολοφονία- θα βρεθεί αύριο Τετάρτη ενώπιον της ανακρίτριας. Ο ίδιος επιμένει πως δεν είναι ο δολοφόνος της Αναστάζια.

Πληροφορίες αναφέρουν ακόμη, πως ενδέχεται να αλλάξει το κατηγορητήριο για τον άνδρα.

Οι έρευνες επικεντρώνονται τώρα στα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, από τα οποία ενδέχεται να προκύψουν ο δράστης ή οι δράστες της άγριας δολοφονίας της κοπέλας, ενώ στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει και τα τελευταία μηνύματα της νεαρής με τον σύντροφό της. 

«Αν αντιλαμβανόταν κάτι τέτοιο ο σύντροφός της, και πέντε άτομα να ήταν, θα πάλευε με τα ίδια του τα χέρια. Μου φαίνεται ότι αυτός το έκανε, από το Μπαγκλαντές (…) είμαστε διαλυμένοι» λέει ο αδελφός της.

Αποτυπώματα, DNA καθώς και η ανάλυση από τα κινητά τηλέφωνα, χαρακτηρίζονται καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη της υπόθεσης που έχει σοκάρει.

Άκρως σημαντικές θεωρούνται και οι απαντήσεις από τις εργαστηριακές εξετάσεις, όπως είναι τα δείγματα από τα νύχια της Ανασταζια που θα αποκαλύψουν έναν υπάρχει γενετικό υλικό του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, του Πακιστανού συγκατοίκου του ή κάποιου άλλου προσώπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν φαίνεται να ξυλοκοπήθηκε πριν το θάνατο της καθώς δεν έχουν εντοπιστεί κατάγματα.

Ακόμη, θολό παραμένει το σημείο εαν πριν τη δολοφονία της, έπεσε θύμα βιασμού. 

Πηγή: ΕΡΤ | Ρεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη, Μαριαλενή Τσουβελεκίδη, Ειρήνη Βασάλου | Αποστολή – Κως: Αριστείδης Μιαούλης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More