Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Είναι… κορίτσι!» — Ο τερματοφύλακας των ΗΠΑ έμαθε πως περιμένει κόρη μ’ ένα βολέ

Οι ΗΠΑ νίκησαν το Ελ Σαλβαδόρ με γκολ του Ρικάρντο Πέπι για το Nations League της Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Μετά την λήξη του αγώνα, ο τερματοφύλακας της εθνικής ΗΠΑ, Ματ Τέρνερ, έμαθε το φύλο του παιδιού που θα φέρει στον κόσμο η σύζυγός του με τον πιο δημιουργικό τρόπο για έναν τερματοφύλακα.

Κανόνισε να κάνει ένα βολέ, με μια μικρή μπάλα η οποία θα έσκαγε με το που την κλωτσούσε με το πόδι του. Τότε θα έβγαζε είτε μπλε καπνό, στην περίπτωση που ήταν αγόρι, ή ροζ καπνό, στην περίπτωση που ήταν κορίτσι.

Μέσα στις ενθαρρύνσεις των συμπαικτών του, οι οποίοι δημιούργησαν ένα εξαιρετικό κλίμα, ο τερματοφύλακας έκανε το βολέ, το οποίο του «έδειξε» πως περιμένει κορίτσι. Οι συμπαίκτες του τον αγκάλιασαν και πανηγύρισαν μαζί του αυτή την σημαντική στιγμή της ζωής του.

¡SERÁ NENA! Matt Turner, arquero de la Selección de Estados Unidos y del Arsenal hizo la revelación del sexo de su bebé en el estadio de los Orlando Pirates tras la victoria sobre El Salvador por la Nations League de la Concacaf.

@USMNT pic.twitter.com/eHGO0hRNxp

— SportsCenter (@SC_ESPN) March 29, 2023

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More