Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση στο Γενικό Προξενείο της Μελβούρνης για τα ομογενειακά ΜΜΕ

Τιμητική εκδήλωση για τα ομογενειακά ΜΜΕ διοργάνωσε την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου το γραφείο της προξενικής αρχής της Ελλάδας στη Μελβούρνη.

Ανάλογο προηγούμενο με την πρόσκληση από τον γενικό πρόξενο, Εμμανουήλ Κακαβελάκη, ήταν η εκδήλωση για τον Τύπο που πραγματοποιήθηκε  για πρώτη φορά πέρυσι με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Μηνά του Καλλικελάδου στις 10 Δεκεμβρίου, ο οποίος θεωρείται προστάτης Άγιος των δημοσιογράφων.

«Είναι ο τρόπος μας για να πούμε ευχαριστώ στον ελληνικό τύπο που εκπροσωπεί την εδώ παροικία», είπε ο κ. Κακαβελάκης. Στον χαιρετισμό  του, ο πρόξενος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην ειδησεογραφική κάλυψη της COVID-19 από ελληνοαυστραλιανά μέσα, επαινώντας τη συνέπεια που επέδειξαν εν μέσω των προκλήσεων της πανδημίας και εκφράζοντας την άποψη, όπως είπε, ότι «ήταν επιπέδου που δεν έβρισκε κανείς στον μέσο αυστραλιανό τύπο».

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων εκπρόσωποι από τον «Νέο Κόσμο», το ελληνικό πρόγραμμα της ραδιοφωνίας SBS, «Τα Νέα», τον «Ελληνικό Κήρυκα» και το 3XY, και δημοσιογράφοι που εργάζονται σε παροικιακούς οργανισμούς όπως η Fronditha.

(Επιμέλεια Χρυσάνθη Φραντζεσκάκη, πηγή Neos Kosmos)

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More